X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Mercantile

28 Dame Street, Dublin, Ierland

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google De Mercantile is bijna tegenover de Central Bank of Ireland.

Dublin Airport
Wij raden u aan de 16A bus vanaf de luchthaven. Het is zeer regelmatig en kost slechts 2,20 euro per persoon. Vraag de chauffeur om u te laten uit bij de eerste halte op Georges Street en het hotel ligt op 1 minuut lopen van de bushalte. De bushalte is aangegeven op de kaart hierboven. De ingang van het hotel ligt aan Dame Lane. De Aircoach bieden ook een snelle en efficiënte service naar de stad en het dichtstbijzijnde afzetpunt is Trinity College dat is een 3 minuten lopen van het hotel. Fares kosten euro7.00 per persoon.

Een taxi vanaf de luchthaven zou niet meer kosten de euro25.00. Als u besluit om een ​​taxi te nemen eens een prijs met de bestuurder voordat je in.

Als je aankomt in de haven van Dublin is er een regelmatige busverbinding (53 of 53A) die door Dublin Bus van de haven naar Eden Quay naast O'Connell Street, het hotel ligt op korte loopafstand van hier. Als je aankomt in Dublin via Dun Laoghaire Port, het station ligt naast de deur en je kunt door DART reizen naar Tara Street station en loop naar het Mercantile Hotel. Treinen rijden ongeveer elke 20 minuten 6:30-11:30; 1,80 euro voor volwassenen en 1,00 euro voor kinderen.

Met de trein de twee belangrijkste treinstations Connolly en Heuston. Connolly Station ligt op 10 minuten lopen naar het Mercantile Hotel. Het is mogelijk om de LUAS van Heuston Station te vangen; zou je uitstappen bij Jervis station en lopen over de Liffey in het Millennium Bridge door middel van Temple Bar. Busaras, de nationale busstation is vergelijkbaar met Connolly station en kan worden bereikt door een korte wandeling.

Auto
Als u met de auto reist raden wij Drury Street Car Park, dat is 2 minuten van het hotel. Vermeld dat u verblijft in het Mercantile Hotel en wensen te maken van de daggeldrente die wordt euro5.00 18:30-10:00. Het kost euro2.80 per uur na deze tijd.