X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Melting Pot Hostel Tanger

Rue de Tsouli, 3 (Medina), Tanger, Marokko

Kaart & Route


87%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 90%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Als je Tanger te bereiken over zee, moet u weten dat er twee poorten: de haven van Tanger (in de stad) en de Port TangerMed (50 km afstand).
Om de haven van Tanger-stad te bereiken moet u de veerboot vanuit de haven van Tarifa nemen. Als u de veerboot vanuit de haven van Algeciras komt u bij de haven van Tanger-Med. We zijn erg dicht bij de haven van Tanger stad, de accommodaties zijn slechts een 20 minuten lopen.
- Vanuit de haven van Tanger-stad (het nemen van de veerboot in Tarifa) heb je twee opties, kunt u een blauw gekleurde Petit Taxi, die kost ongeveer 30 Dirham (2,50) en vraag de taxi te nemen te nemen u het Continental Hotel parkeren in de medina (het is zeer belangrijk dat u het Continental Hotel parkeren in de medina opgeven, want er is een ander hotel genaamd Intercontinental aan de andere kant van de stad).
We zijn ongeveer 50 meter afstand van het Hotel Continentals parking, neem een ​​recht uit de parkeerplaats aan de Rue Dar de Baroud straat, dan de eerste straat links, de Rue Cheikh Mohammed Ben Seddik straat, dan eindelijk de eerste straat rechts nemen op onze straat: Rue de Tsouli. Dus vanaf het Hotel Continental parkeerplaats, eerst rechts, dan links, dan weer rechts.
Als u ervoor kiest om te lopen van de haven van Tanger, ga de eerste heuvel vindt u na Hotel Continental (200 meter van de haven) die zal nemen om u de bovengenoemde Hotel Continental parking. Vanaf daar volgt u de bovenstaande instructies.
- Van Port TangerMed (50km afstand) heeft u twee mogelijkheden, om een ​​taxi (250 DH / 23 euro) of neem de bus (20 DH / 1,50 euro) dat u vertrekt om het Tanger busstation. Vanaf het busstation (en het station) kost de reis ongeveer 20 DH / 1,50 Euro
- Vanaf het vliegveld met de bus (de reis kost ongeveer 150 DH (13,50)), of met de trein (de kosten trip over 20DH (1,50)) en dan moet je een taxi nemen naar Hotel Continental parkeren in de medina . Daarna volg je de instructies gaven we u aan het begin