X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The MadHouse Prague

Kaart & Route


97%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 98%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 99%Personeel
  • 98%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:

Neem bus 119 naar het metrostation "Dejvicka" en vanaf daar de metrolijn A (groen) om 'Mustek'. Bij 'Mustek' je moet overdragen aan de metrolijn B (geel) en neem het voor een halte naar 'Narodni Trida'. Op de top van de roltrappen bij verlaten van het station, steek de straat over en neem de kleine straat aan de linkerkant van het relais winkel. Onze ingang deur is de eerste deur aan de linkerkant, zal Ostrovni STRAAT 34. U een 32 CZK ticket dat kan worden gekocht in de luchthaven van aankomst gebied of met munten aan de ticketautomaten in de buurt van de bushalte nodig.

Taxi kost ongeveer 650 CZK / 26 euro


Vanaf het centraal station (Hlavni):

Wanneer u het station verlaat, sla rechtsaf en loop 2 minuten door het park naar de tramhalte. Steek de tramsporen en tram 9 voor vijf haltes naar 'Narodni Trida' Nadat je uit de tram, steek de tramsporen en loop naar links en neem de eerste straat rechts naar beneden Ostrovni Street. Onze ingang voordeur bevindt zich aan Ostrovni straat, nummer 34 (eerste deur aan de linkerkant). U ontvangt een 24 CZK ticket dat kan worden gekocht in het station of met munten aan de ticketautomaten in de buurt van de tramhalte nodig.

Taxi kost ongeveer 150 CZK / 6 euro


Vanaf het internationale busstation (Florenc):

Neem metrolijn B (geel) voor drie haltes naar 'Narodni Trida'. Op de top van de roltrappen bij verlaten van het station, steek de straat over en neem de kleine straat aan de linkerkant van het relais winkel. Onze ingang deur is de eerste deur aan de linkerkant, Ostrovni STRAAT 34. U krijgt een 24 CZK ticket die kunnen worden gekocht bij het metrostation nodig.

Taxi kosten ongeveer 200 CZK / 8 euro