X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Kosmonaut Hostel

Tomashivskoho 4, apt 5, Lviv, Oekraïne

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Nieuw adres!

Lviv, 4 Tomashivskoho St., apt. 5


ROUTE:

Vanaf het station, kunt u het nummer 1 of 9 tram naar de Holovna Poshta nemen - Головна Пошта (Main Post Office) te stoppen. Laat vervolgens de Shashkevych monument, slaat u linksaf op Kopernika st., En ga naar de verkeerslichten. Neem rechts, op de Stefanyka St. Pass de Stefanyka Bibliotheek met zijn monument aan de voorkant ervan. Dan slaat u de eerste links, op Chaikovskoho St. Volg ongeveer 60 meter, en de volgende rechts is Tomashivskoho. Gebouwnr. 4 is aan de linkerkant ongeveer 50 meter naar beneden. Ga door de deur, neem de trap naar de tweede verdieping, en kiest u de linker deur! Let op: tram kostte 1,5 Oekraïense Hryvnia.

* * *

Als u wilt, kunnen wij u te ontmoeten op het station!

Let op: je moet laat het ons weten ten minste 12 uur. voorafgaand aan uw aankomst, dus kunnen we alles regelen!

* * *

Lopend vanaf het station is vrij eenvoudig en schilderachtig ook, het is slechts 2,6 km en duurt ongeveer 35 minuten. Verlaat het station, loopt recht naar beneden Chernivetska St., linksaf naar Horodotska, en vlak voor de St. Yelizavety kerk rechtsaf op Bandery St., lopen ongeveer een kilometer en op het einde een klein beetje links op Kopernyka. Aan de verkeerslichten slaat u rechtsaf op Stefanyka Sint en neem de eerste weg links, Chaikovskoho. Dan slaat u rechtsaf op Tomashivskoho, en het derde gebouw aan de linkerkant - het is de Kosmonaut!

OPMERKING: Tram tickets ('kvytok') worden aan boord gekocht van de bestuurder en moet gevalideerd worden!

Vanaf het centraal busstation, neem 'Marshootka' (Small Bus voor 1,75 UAH) nummer 31 naar het centrum. Gewoon afdrukken onze kaart en geven aan onze locatie aan de chauffeur of vraag om 'Shevchenko Monument' die zich op de belangrijkste boulevard genaamd 'Prospect Svobody'.

TAXI van het treinstation liggen op ongeveer 30 UAH en vanaf het busstation 40 UAH. Onderhandelen over de prijs voor vertrek!

Vanaf de luchthaven neemt trolleybus nummer 9 naar Ivan Franko Universiteit, weer in te schakelen Stefanyka st. en neem de tweede links, Dudayeva. Dan slaat u linksaf op Tomashivskoho, en het tweede gebouw aan de rechterkant - het is de Kosmonaut!

* * *
Als u wilt, kunnen wij u ontmoeten op de luchthaven!

Let op: je moet laat het ons weten ten minste 12 uur. voorafgaand aan uw aankomst, dus kunnen we alles regelen!

* * *

Als alternatief kan een taxi die ongeveer 40 tot 50 UAH moet kosten nemen. Als het nemen van een taxi, vergeet dan niet om de prijzen mee eens voor vertrek!

Tot ziens bij De Kosmonaut!