Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Jade Emu International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.7
 • Beveiliging 9.3
 • Plaats 9.4
 • Personeel 9.3
 • Sfeer 9.3
 • Properheid 8.9
 • Faciliteiten 9.3

Plaats

Area 10, West Gate Village

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Zie foto 7 van onze fotogalerij voor een gedetailleerde kaart!

Chinese Aanwijzingen voor de taxichauffeur ...

大理 古 城 西门 村 十 组 (红 龙井 城 门 斜 对 面 西北 五十米 荣升 钢 门窗 制 作 中心 后排)

Van Xiaguan Bus Station:

Verwacht om 50 RMB betalen voor een taxi naar de Jade Emu / Roo International Guest House. De taxichauffeur zal normaal gesproken niet gebruik maken van een meter naar Dali Old Town te krijgen. Dit is het normale tarief voor de lokale bevolking ook.
Als alternatief voor mensen met een krap budget ... Vang een taxi naar het Xiaguan treinstation (5 RMB) en volg de instructies hieronder voor het krijgen hier van Xiaguan treinstation

Van Xiaguan treinstation:

Vang de blauwe bus buiten het station genaamd 'Xiaguan Treinstation chongshengtempel'. Het heeft geen nummer, en vertrekt elke 20 minuten. Het tarief is 1,5 RMB. Stap uit bij de 'Red Dragon Well Gate' (genoemd 红 龙井 城门 of Hong2Long2Jing3Cheng2Men2). Red Dragon Well Gate is een poort in de grijze steen Dali Old Town West Muur (ongeveer 30 minuten met de bus). Van deze boog, steek de snelweg en wandeling 60m langs de snelweg in dezelfde richting als de bus. U moet de Jade Emu International Guesthouse teken (op een 5m paal naast de snelweg) te zien. Sla linksaf de kleine straat. Je ziet dan de 40 vierkante meter teken voor u voor de Jade Emu en Jade Roo guesthouses ...

Van LiJiang

Vanwege wegwerkzaamheden op 214 National Highway u zal zeer waarschijnlijk worden afgezet in de buurt van de Oostpoort van Dali Old Town. Het is een 20 minuten lopen vanaf daar naar de Jade Emu. Als alternatief zal een taxi u hier voor ongeveer 10 RMB. Zorg ervoor dat de buschauffeur u wilt uitstappen bij Dali Old Town vertellen of anders zou u kunnen vinden in Xiaguan (Dali New City).


Van Dali Old Town

Sommige mini-bussen van Kunming en Lijiang zet u af in Dali Old Town op diverse locaties. Met de kaart in de hand is het een korte wandeling naar het Guest House. Als het al een lange dag en je rugzak / bagage te zwaar is, zal een lokale taxi rijdt u naar het Guest House voor 10 RMB.

Van Dali Airport

Een taxi vanaf het vliegveld zal 80-100 RMB kosten om de Jade Emu International Guest House

Een belangrijke opmerking over taxichauffeurs ...

Sommige bestuurders kunnen proberen om u te vertellen een reeks van verhalen zoals 'The Jade Emu bestaat niet meer' of 'The Jade Emu is in een gevaarlijk gebied van Dali'. Zij doen dit in een poging om je naar een minder gerenommeerde guesthouse dat betaalt hen opdracht om u daar. Ons advies in deze situatie is om een ​​andere driver te vinden.


Nog steeds problemen het vinden van ons? Geef ons een seintje (met het nummer van Hostelworld na de boeking) van Dali Old Town West Gate en we zullen komen en u te ontmoeten!
 • Waarde voor uw geld 9.7
 • Beveiliging 9.3
 • Plaats 9.4
 • Personeel 9.3
 • Sfeer 9.3
 • Properheid 8.9
 • Faciliteiten 9.3
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.