X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The House Hostel Zagreb

Peljeska 5, Zagreb, Kroatië

Kaart & Route


89%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 96%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het busstation:
De makkelijkste manier is te voet.
Bij het busstation naar rechts van het station en steek een groot kruispunt, zodat u zich schuin aan de overkant. Ga dan rechtdoor langs een kerk en neem de eerste afslag links. Loop ongeveer 20 meter en neem de eerste afslag rechts (Pelješka straat) en aanbellen van de grote oranje gebouw voorzien van ons logo. Als door een kans kun je niet zien ons logo, op zoek naar huisnummer 5!
Als u de tram, neem nummer 7 of 8, rijden een halte, steek de straat over en loop rechtdoor langs een kerk en neem de eerste afslag links. Loop ongeveer 20 meter en neem de eerste afslag rechts en u zult het hostel te bereiken. (Wij raden u aan te voet, zodat u niet hoeft om een ​​tram ticket te kopen voor slechts één halte is het minder dan 10 minuten lopen.)

Station steek de straat over en wacht tram. 2 of 6 (als je kreeg op de juiste tram, moet je rechts vertrekken vanaf het station zelf. Ride voor 4 stopt en stapt uit bij de halte genaamd Drziceva. Steek de straat over en loop rechtdoor langs een kerk en neem dan de eerste draaien aan de linkerkant. Loop ongeveer 20 meter en neem de eerste afslag rechts (Pelješka straat) en aanbellen van de grote oranje gebouw voorzien van ons logo. Als door een kans die je niet kunt zien ons logo, op zoek naar huisnummer 5!

Ban Jelacic Square tram niet. 6 en rit voor 6 haltes. Vervolgens stapt u uit bij de halte Drziceveva. Steek de straat over en loop rechtdoor langs een kerk en neem de eerste afslag links. Loop ongeveer 20 meter en neem de eerste afslag rechts (Pelješka straat) en aanbellen van de grote oranje gebouw voorzien van ons logo. Als door een kans kun je niet zien ons logo, op zoek naar huisnummer 5!

Vanaf het vliegveld:
Van de luchthaven Pleso, kunt u het openbaar vervoer naar het busstation en de makkelijkste manier om van de buste station naar het hostel is te voet te krijgen. Als u besluit om een ​​tram te nemen, krijgen geen. 7 of 8, rijden voor een halte, stapt uit de tram en de straat oversteken. Loop rechtdoor langs een kerk en neem de eerste afslag links. Loop ongeveer 20 meter en neem de eerste afslag rechts en u zult het hostel te bereiken.

U kunt ook een taxi nemen naar ons adres: The House Hostel, Pelješka 5