X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The House Hostel Zagreb

Peljeska 5, Zagreb, Kroatië

Kaart & Route


94%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 98%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 97%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het busstation:
De makkelijkste manier is te voet.
Bij het busstation ga rechts van het station en het oversteken van een groot kruispunt, zodat u zich schuin aan de overkant. Ga dan rechtdoor langs een kerk en neem de eerste afslag links. Loop ongeveer 20 meter en neem de eerste afslag rechts (Peljeska straat) en op de deurbel van de grote oranje gebouw voorzien van ons logo. Als door een kans kan je niet zien ons logo, op zoek naar huisnummer 5!
Als je de tram nemen, neem nummer 7 of 8, rijden een halte, steek de straat over en loop rechtdoor langs een kerk en neem de eerste afslag links. Loop ongeveer 20 meter en vervolgens neemt u de eerste afslag rechts en u ziet het hostel te bereiken. (Wij raden u te voet gaan, zodat je niet hoeft te een tram kaartje te kopen voor slechts een halte is het minder dan 10 minuten lopen.)

Station steek de straat over en wachten op tramlijn. 2 of 6 (als je over de juiste tram, je moet juist vertrekken vanaf het station zelf. Ride for 4 stopt en stapt uit bij de halte genaamd Drziceva. Steek de straat over en loop rechtdoor langs een kerk en neem dan de eerste draaien aan de linkerkant. Loop nog 20 meter en vervolgens neemt u de eerste afslag rechts (Peljeska straat) en op de deurbel van de grote oranje gebouw voorzien van ons logo. Als door een kans kan je niet zien ons logo, op zoek naar huisnummer 5!

Ban Jelacic Square tram niet. 6 en rijden voor 6 haltes. Vervolgens stapt u uit bij de halte Drziceveva. Steek de straat over en loop rechtdoor langs een kerk en neem de eerste afslag links. Loop ongeveer 20 meter en neem de eerste afslag rechts (Peljeska straat) en op de deurbel van de grote oranje gebouw voorzien van ons logo. Als door een kans kan je niet zien ons logo, op zoek naar huisnummer 5!

Vanaf het vliegveld:
Van de luchthaven Pleso, kunt u met het openbaar vervoer naar het busstation en de makkelijkste manier om van de buste station naar het hostel is te voet. Als u besluit om een ​​tram te nemen, krijgen geen. 7 of 8, rijden voor een halte, stapt uit de tram en steek de straat over. Loop rechtdoor langs een kerk en neem de eerste straat links. Loop ongeveer 20 meter en vervolgens neemt u de eerste afslag rechts en u ziet het hostel te bereiken.

U kunt ook een taxi nemen naar ons adres: The House Hostel, Peljeska 5