X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Hostel

3 Clifton Terrace, Edinburgh, Schotland

Kaart & Route


77%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 82%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 80%Personeel
  • 72%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 72%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de trein:
Het Hostel ligt direct tegenover het treinstation Haymarket. Verlaat het station en steek de weg. Het hostel ligt aan uw linkerhand. Van Waverley Station volgt u de onderstaande instructies bus.

Als u met de bus:
Vanaf de luchthaven neemt LRT shuttle bus nummer 100 en stap uit bij Haymarket Station. Wij zijn gelegen direct tegenover het station. Van St Andrews Straat Busstation is het een 25 minuten lopen of neem LRT buslijn 12, 26 of 31 van de tuinen kant van Princes Street en stap uit bij Haymarket.

Die met de Air:
Neem de LRT shuttle bus 100 van buiten de terminal en stap uit bij het Haymarket station.There is een bus naar de luchthaven link terug naar de luchthaven direct tegenover het hostel.

Met de auto:
Vanuit Glasgow of de A8 (luchthaven van Edinburgh), volgt u de A8 naar het centrum van Edinburgh tot u Haymarket Station te bereiken en het hostel ligt aan uw linkerhand. Auto Parkeren is mogelijk op Morrison Straat NCP Car Park, 6-24 uur is 9.50. Prijzen zijn onderhevig aan verandering.

Aangekomen op de voet:
Van Princes Street richting Fraser warenhuis in het West End. Ga rechtdoor langs Shandwick Place vervolgens rechtdoor naar West Maitland Street, in de richting van de Haymarket klokkentoren. Pass Grosvenor Street aan uw rechterhand en het hostel ligt aan uw rechterhand, direct tegenover het Haymarket Station. Ca. 20-25 minuten lopen.