X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Funky Dodo Backpackers Hostel

Hopkins Village, Hopkins, Belize

Kaart & Route


90%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u in het dorp al sla rechtsaf bij Koning Cassava Bar en richting het zuiden, Het hostel heeft een houten hek en een terras met rieten dak. Als je de Happy supermarkt bereikt u te ver zijn gegaan. Wij zijn een partij terug van het strand. (Je kan ons gemist, we hebben veel borden overal.)Lokaal openbaar vervoer

Lokale bussen rijden vanaf vanaf Dangriga 40 minuten en Punta Gorda 3 uur rijden. Wanneer vanuit het zuiden (Punta Gorda, Independance, Placencia etc) kan de bus je af bij de kruising aan het einde van de Hopkins weg. Vanaf daar is het 4 mijl naar het dorp. Het is gemakkelijk om een ​​ritje in een passerend voertuig kink in de kabel of wacht op de kruising voor de bus van Dangriga naar Hopkins die je verzamelt. Bussen vertrekken Dangriga tegen 10:00 en 17:00

Nationaal en internationaal openbaar vervoer

Om van Mexico naar Belize:

U kunt een rechtstreekse bus naar Belize stad van Cancun, Playa del Carmen, Tulum en Chetumal naar Belize te krijgen van Mexico met ADO buslijnen (niet nodig om te reserveren) en vanaf daar een lokale bus naar Dangriga die zich gedurende de dag van 5 ben tot 20:00. Om van Dangriga naar Hopkins is er een bus die vertrekt om 10:00 en 5:00 van het busstation aan de zuidkant van de stad.

Coming to Belize uit Guatemala over land komt u bij Flores komen en steken de grens over bij Benque Viejo waar zullen er bussen of taxi's die u naar de Benque Viejo busstation en vanaf daar de route naar St Ignacio, dan Belmopan, Dangriga en dan Hopkins Village bussen rijden de hele dag en het duurt niet meer dan 3 uur naar Dangriga bereiken.

Het krijgen van Guatemala naar Belize met de boot:

Er zijn boten elke dag behalve zondag van Livingstone en Puerto Barrios naar Punta Gorda Van Punta Gorda is een 3 uur durende busrit naar The Hopkins kruising. Er zijn ook boten van Puerto Cortez in Honduras een keer per week op een maandag ochtend.

Men kan ook vliegen met een lokale luchtvaartmaatschappij Dangriga van beide Belize stad, Orange Walk, St Ignacio, Punta Gorda, Belmopan, Corazal, St. Pedro en Key Calker. Tickets beginnen bij ongeveer 50 USD.