X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar The Connemara Hostel (Sleepzone)

Leenane, Connemara, Ierland

Kaart & Route


92%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 98%Personeel
  • 94%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Jump On Jump Off met Galway Tour Company:

Hoe dit werkt - een gemakkelijke (! En plezierige) manier om te reizen naar The Connemara Hostel is met Galway Tour Company. De bus verzamelt op Sleepzone Galway City elke dag om 9:45, doet een tour van Connemara, en je kunt Off Jump in The Connemara Hostel op ongeveer 2:00. Wanneer u wilt terugkeren naar Galway City kun je gewoon Jump On nogmaals, voltooien de tour van Connemara en terug te keren naar Galway City met ongeveer 6:00. Korting kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie op Sleepzone Galway City.

Deze tour is inclusief Ashford Castle, Cong, Kylemore Abbey & Gardens, de Inagh Vallei en Killary fjord.

Met de auto:

Aanwijzingen voor PND / GPS gebruikers: Irish Grid Reference: L 8200 6200. Breedte / lengte: 53,5941, -9,7816.

Van Galway City:
De Connemara Hostel ligt op 50 km van Galway City.

Neem de Clifden Road (N59) uit Galway en passeren Moycullen en Oughterard. Op Maam Cross rechtsaf op weg naar Maam en Leenane. De Connemara Hostel (Sleepzone) ligt 6km afgelopen Leenane (op de Clifden Road) - een teken aan de rechterkant laat u zien waar zich te wenden tot het hostel.

Inagh Valley: Een alternatief (iets langer, maar mooie) route leidt door de Inagh Vallei.

Van Galway rechtdoor over Maam Cross tot je Recess bereiken. Bij Recess rechtsaf op weg naar de Vallei van Inagh. Aan het einde van de weg rechtsaf. U zult een bord met vermelding van waar te na 6 km naar The Connemara Hostel draaien zien.

Van Castlebar / Westport:
De Connemara Hostel ligt op ongeveer 35 km van Westport.

Neem de N59 in de richting van Leenane, Clifden. 5km na Leenane neem een ​​rechts van de hoofdweg. De Connemara Hostel ligt op 1 km op deze weg - net voorbij het Adventure Centre - en dicht bij het water.

Met de bus:
Bus Eireann biedt dagelijks diensten aan Leenane Van Galway en Westport in de zomer en een wekelijkse dienst tijdens de winter. Voor meer informatie zie www.buseireann.ie.