X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Clarence Park

7 Clarence Square, Toronto, Canada

Kaart & Route


86%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 87%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google UP Express Train (in dienst vanaf 6 juni 2015):
Neem de UP Express naar Union Station de (laatste) te stoppen. Van Union Station, loop noorden langs York Street voor een korte blok naar Wellington Street. Sla linksaf (west) op Wellington Street en verder langs Wellington voor ongeveer 10 minuten tot de weg eindigt en je een park te bereiken. Wij zijn gevestigd aan de rechterkant (noord) kant van het park.

Vanaf het busstation (Toronto Coach Terminal):
Neem de 6 Bay Street bus zuiden naar King Street en vraag een transfer ticket. Op King Street, toon uw overdracht en neem de 503, 504 of 508 tram (tram) ten westen en stap uit bij Spadina Avenue. Vanaf hier lopen een korte blok naar het zuiden langs Spadina tot je Clarence plein bereiken (hint: op zoek naar een PETRO CANADA tankstation). Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Vanaf het treinstation (Union Station): Loop naar het noorden langs York Street voor een korte blok naar Wellington Street. Sla linksaf (west) op Wellington Street en verder langs Wellington voor ongeveer 10 minuten tot de weg eindigt en je een park te bereiken. Wij zijn gevestigd aan de rechterkant (noord) kant van het park.

Rijden van Niagara Falls:
Neem de QEW en volg de borden naar Downtown Toronto (eenmaal in Toronto, verandert de QEW in de Gardiner Expressway). Verlaat de Gardiner Expressway Spadina Avenue. Ga naar het noorden langs de Spadina voor 3 blokken tot u Clarence plein bereiken (hint: ong. 100 meter ten noorden van Front Street). Sla rechtsaf op Clarence plein en volg deze weg als het lus rond het park. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Rijden van de luchthaven of Detroit / Windsor:
Volg de borden naar Highway 427 Southbound. Verlaat de 427 tot de QEW oostwaartse (eenmaal in Toronto, de QEW verandert in de Gardiner Expressway). Verlaat de Gardiner Expressway Spadina Avenue. Ga naar het noorden langs de Spadina voor 3 blokken tot u Clarence plein bereiken (hint: ong. 100 meter ten noorden van Front Street). Sla rechtsaf op Clarence plein en volg deze weg als het lus rond het park. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Rijden van Montreal: Neem de 401 in westelijke richting Toronto. Eenmaal in Toronto, neem de Don Valley Parkway (DVP) in zuidelijke richting. Neem de afrit bij Richmond Street en rijden ten westen langs Richmond (dit is de enige richting die je kunt gaan). Volg Richmond voor ongeveer 2 kilometer naar Peter Street. Sla linksaf op Peter. Volg Peter naar Wellington Street. Sla rechtsaf op Wellington. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.