Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Clarence Park

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.1
 • Beveiliging 8.7
 • Plaats 9.4
 • Personeel 8.1
 • Sfeer 7.4
 • Properheid 7.7
 • Faciliteiten 7.8

Plaats

7 Clarence Square

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
UP Express Train (in dienst vanaf 6 juni 2015):
Neem de UP Express naar Union Station de (laatste) te stoppen. Van Union Station, loop noorden langs York Street voor een korte blok naar Wellington Street. Sla linksaf (west) op Wellington Street en verder langs Wellington voor ongeveer 10 minuten tot de weg eindigt en je een park te bereiken. Wij zijn gevestigd aan de rechterkant (noord) kant van het park.

Vanaf het busstation (Toronto Coach Terminal):
Neem de 6 Bay Street bus zuiden naar King Street en vraag een transfer ticket. Op King Street, toon uw overdracht en neem de 503, 504 of 508 tram (tram) ten westen en stap uit bij Spadina Avenue. Vanaf hier lopen een korte blok naar het zuiden langs Spadina tot je Clarence plein bereiken (hint: op zoek naar een PETRO CANADA tankstation). Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Vanaf het treinstation (Union Station): Loop naar het noorden langs York Street voor een korte blok naar Wellington Street. Sla linksaf (west) op Wellington Street en verder langs Wellington voor ongeveer 10 minuten tot de weg eindigt en je een park te bereiken. Wij zijn gevestigd aan de rechterkant (noord) kant van het park.

Rijden van Niagara Falls:
Neem de QEW en volg de borden naar Downtown Toronto (eenmaal in Toronto, verandert de QEW in de Gardiner Expressway). Verlaat de Gardiner Expressway Spadina Avenue. Ga naar het noorden langs de Spadina voor 3 blokken tot u Clarence plein bereiken (hint: ong. 100 meter ten noorden van Front Street). Sla rechtsaf op Clarence plein en volg deze weg als het lus rond het park. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Rijden van de luchthaven of Detroit / Windsor:
Volg de borden naar Highway 427 Southbound. Verlaat de 427 tot de QEW oostwaartse (eenmaal in Toronto, de QEW verandert in de Gardiner Expressway). Verlaat de Gardiner Expressway Spadina Avenue. Ga naar het noorden langs de Spadina voor 3 blokken tot u Clarence plein bereiken (hint: ong. 100 meter ten noorden van Front Street). Sla rechtsaf op Clarence plein en volg deze weg als het lus rond het park. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Rijden van Montreal: Neem de 401 in westelijke richting Toronto. Eenmaal in Toronto, neem de Don Valley Parkway (DVP) in zuidelijke richting. Neem de afrit bij Richmond Street en rijden ten westen langs Richmond (dit is de enige richting die je kunt gaan). Volg Richmond voor ongeveer 2 kilometer naar Peter Street. Sla linksaf op Peter. Volg Peter naar Wellington Street. Sla rechtsaf op Wellington. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.
 • Waarde voor uw geld 8.1
 • Beveiliging 8.7
 • Plaats 9.4
 • Personeel 8.1
 • Sfeer 7.4
 • Properheid 7.7
 • Faciliteiten 7.8
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.