X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Clarence Park

7 Clarence Square, Toronto, Canada

Kaart & Route


87%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 91%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Shuttle bus vanaf het vliegveld:
Neem de Downtown Express shuttlebus naar het "Hyatt Regency Toronto (King) 'stop. Loop naar het zuiden langs Peter Street (Blue Jays Way) voor een blok naar Wellington Street. Sla rechtsaf (west) op Wellington Street en op zoek naar het park. Wij zijn gevestigd aan de rechterkant (noord) kant van het park. Totale wandeltijd is slechts ongeveer 3 minuten.

Vanaf het busstation (Toronto Coach Terminal):
Neem de 6 Bay Street bus zuiden naar King Street en een transfer aanvragen ticket. Op King Street, toon je overdracht en de 503, 504 of 508 tram (tram) westen en stap uit bij Spadina Avenue. Vanaf hier lopen een korte blok naar het zuiden langs spadina tot u Clarence Square (hint: zoek een PETRO CANADA tankstation) te bereiken. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Vanaf het treinstation (Union Station): Loop naar het noorden langs York Street voor een korte blok naar Wellington Street. Sla linksaf (west) op Wellington Street en loop langs Wellington voor ongeveer 10 minuten tot de weg eindigt en je een park te bereiken. Wij zijn gevestigd aan de rechterkant (noord) kant van het park.

Rijden van Niagara Falls:
Neem de QEW en volg de borden naar het centrum van Toronto (eenmaal in Toronto, de QEW verandert in de Gardiner Expressway). Verlaat de Gardiner Expressway Spadina Avenue. Ga naar het noorden langs spadina voor 3 blokken totdat u Clarence plein bereiken (hint:. Ca. 100 meter ten noorden van Front Street). Sla rechtsaf op Clarence Square en volg deze weg als het lussen rond het park. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Rijden van de luchthaven of Detroit / Windsor:
Volg de borden voor Highway 427 richting het zuiden. Verlaat de 427 tot de QEW oostwaartse (eenmaal in Toronto, de QEW verandert in de Gardiner Expressway). Verlaat de Gardiner Expressway Spadina Avenue. Ga naar het noorden langs spadina voor 3 blokken totdat u Clarence plein bereiken (hint:. Ca. 100 meter ten noorden van Front Street). Sla rechtsaf op Clarence Square en volg deze weg als het lussen rond het park. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.

Rijden van Montreal: Neem de 401 in westelijke richting Toronto. Eenmaal in Toronto, neem de Don Valley Parkway (DVP) in zuidelijke richting. Afslag bij Richmond Street en rijden in westelijke richting langs Richmond (dit is de enige richting die je kunt gaan). Volg Richmond ongeveer 2 kilometer naar Peter Street. Sla linksaf op Peter. Volg Peter naar Wellington Street. Sla rechtsaf op Wellington. Wij zijn gevestigd aan de noordkant van het park.