X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar The Brit Hostel Zagreb

Zagreb, Kaciceva 3/1-3/2, Zagreb, Kroatië

Kaart & Route


90%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 92%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u reist met de bus - komt u aan bij het centrale busstation in Zagreb (Drziceva straat). Neem de tram. 6 (richting Crnomerec) en stap uit bij het station 7 (Britanski trg - Britse vierkant). Loop 30 meter verderop en aan de linkerkant kunt u Andrija Kacic Miosic Street en de BRIT hostel op geen vinden. 3b.

Reist u met de trein - komt u bij het centraal station in Zagreb. Neem de tram. 6 (richting Crnomerec) naar het westen en de afrit naar de 4e station (Britanski trg - Britse vierkant). Loop 30 meter verderop en aan de linkerkant kunt u Andrija Kacic Miosic straat en de Brit Hostel Zagreb, op geen. 3b.

Als u reist met het vliegtuig - komt u naar Zagreb airport 'Pleso', op 20 minuten rijden van ons hostel en het centrum van Zagreb. U kunt een taxi of Croatia Airlines bus naar het centrale busstation in Zagreb nemen. De bus vertrekt elk heel uur en elk half uur in de voorkant van de terminal op de luchthaven; kunt u een kaartje kopen bij een buschauffeur. Bij uw aankomst in het centrale busstation kunt u een taxi of de tram niet. 6 (richting Crnomerec) en afrit op de 7e station (Britanski trg-Britse vierkant). Loop 30m vooruit en aan de linkerkant kunt u Andrija Kacic Miosic straat en de Brit Hostel Zagreb, op geen. 3b.