X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar The Brit Hostel Zagreb

Zagreb, Kaciceva 3/1-3/2, Zagreb, Kroatië

Kaart & Route


92%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 94%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u reist met de bus - komt u aan bij het centrale busstation in Zagreb (Drziceva straat). Neem de tram. 6 (richting Crnomerec) en stap uit bij het station 7 (Britanski trg - Britse vierkant). Loop 30 meter verderop en aan de linkerkant vindt u Andrija Kacic Miosic straat en DE BRIT HOSTEL op nee. 3b.

Als je met de trein reizen - komt u aan bij het centraal station in Zagreb. Neem de tram. 6 (richting Crnomerec) naar het westen en de afrit naar de 4e station (Britanski trg - Britse vierkant). Loop 30 meter verderop en aan de linkerkant vindt u Andrija Kacic Miosic straat en de Brit Hostel Zagreb, op geen. 3b.

Als u reist met het vliegtuig - komt u naar Zagreb airport 'Pleso', 20 minuten rijden van ons hostel en Zagreb het stadscentrum. U kunt een taxi of Croatia Airlines bus naar het centrale busstation in Zagreb te nemen. De bus vertrekt elk heel uur en elk half uur in de voorkant van de terminal op de luchthaven, kunt u een kaartje van een buschauffeur kopen. Wanneer je aankomt op het centrale busstation kunt u een taxi of de tram nemen. 6 (richting Crnomerec) en afrit op de 7e station (Britanski trg-Britse vierkant). Loop 30m vooruit en aan de linkerkant vindt u Andrija Kacic Miosic straat en de Brit Hostel Zagreb, op geen. 3b.