X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Blarney Hotel & Golf Resort

Tower, Blarney, Cork, Ierland

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Reizend Door Weg: Vervoer gereden of zelfritauto's kunnen door het hotel worden geschikt. Contacteer alstublieft Toevluchtsreservaties

Van Dublin: Na het nemen van de M8 Fermoy door ga voorbij de M8 zal in de N8 fuseren. Ga verder op deze weg en aan de Dunkettle indirecte Uitwisseling neem de 3de uitgang, fuseer dan op de N8 (gaf Kurk aan) Binnengane Kurk. Aan indirect neem de 1st uitgang op de N8 (teken verstuurde Kurk). Ga verder voor ongeveer twee kilometer en neem de zakkenweg aan het Tivoli viaduct. Volg de tekens voor Limerick door Blackpool en op de N20. Aan Clogheenmilcon Uitwisseling verliet tak, dan aan indirect neem de 2de uitgang op de R617 (teken verstuurde Vleitaal) Ga verder vooraan op de R617 door vleitaal en dan Binnengane toren. Draai juist op de heuvel voor twee kilometer en wij zijn op de rechterhandzijde.

Van Galway/Limerick: Met de N20 Limerick Weg verder vooraan door Charleville, Buttevant, Newtwopothouse en Malve Ga. Ga verder vooraan op de N20 binnengane Rathduff. Aan Clogheenmilcon Uitwisseling verliet tak, dan aan indirect neem de 2de uitgang op de R617 (gaf Vleitaal aan). Ga verder vooraan op de R617 door vleitaal en dan Binnengane toren. Draai juist op de heuvel voor twee kilometer en wij zijn op de rechterhandzijde.

Reizend per trein: U kunt Kurk Stad van alle belangrijke steden en steden bereiken. Het hoofdstation in Kurk Stad is Kent Station. Wij zijn ongeveer 20 minuten door Auto van dit station.

Bezoek www.irishrail.ie tijden lang en tarieven.

Reizend per vliegtuig: Kurk internationaal Luchthaven is 20 minuten door taxi van de Toevlucht. Shannon kan luchthaven in minder dan 2 uren worden bereikt. Schikkingen kunnen ook worden gemaakt helikopters aan de Vleitaal Golf Toevlucht te landen.

Voor Zat Navigatie Gebruikers N51 56 13,3 & W8 37 44,1 als uw bestemming coördineert.

Bezoek www.corkairport.com of www.shannonairport.com voor meer informatie.