X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Big Hostel

Jevrejska 24, Belgrado, Servië

Kaart & Route


75%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 80%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 68%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Aankomst vanaf de luchthaven Nikola Tesla:

The Big hostel is gelegen op een afstand van ongeveer 15 kolimeters van de luchthaven Nikola Tesla. De makkelijkste manier om er te komen is om de stad busvervoer, bus nummer 71, die u naar Zeleni venac nemen, lopen door Knez Mihailova straat Tadeusa Koscuska straat neem dan een bocht naar rechts naar beneden naar het eerste kruispunt met verkeerslichten, waarna je zult Jevrejska straat parallel aan de juiste te vinden.

AANKOMST van Bus-en treinstations:

Vanaf de bus-en treinstations (die zich naast elkaar) de makkelijkste manier om The Big hostel te krijgen is om tramlijn 2, die gaat naar Dorcol, stapt u uit bij de tram maakt een scherpe bocht naar rechts na de dierentuin van Belgrado te vangen in Cara Dusana straat (keizer Dusan straat). Jevrejska straat is tegenover het tramstation, de eerste straat links.

E-75 en uitvalswegen:

Vanaf de snelweg E75 de makkelijkste manier om The Big hostel te krijgen is om de uitgang van de Gazela (Gazelle) brug (Mostar interchange) die leidt naar de stad te gebruiken, Sava straat om precies te zijn. Daarna gewoon blijven rechtdoor gaan, zult u de bus-en treinstations aan uw linkerhand, op een gegeven moment kom je langs onder Branko's brug. Doorgaan naar beneden Karadjordejva straat, voorbij de samenvloeiing van de Sava en de Donau, ga rond het Kalemegdan fort en bevindt u zich direct aan het begin van Cara Dusana straat. Jevrejska straat is de eerste straat links na het invoeren van Cara Dusana straat.