X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Tchaikovsky Hostel

Ulica Petra Iliča Čajkovskog 4, (Peter Ilyich Tchaikovsky Street No. 4), Split, Kroatië

Kaart & Route


93%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 96%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de auto: Als u Split invoeren, u rijdt langs de 'Zbora Narodne garde' Street. Sla rechtsaf naar de 'Domovinskog rata' Street en rijdt ongeveer 3 km richting stadscentrum. Wanneer u een grote reclameposter op een gebouw voorgevel en een busstation aan uw rechterhand, op dat moment moet je rechtsaf de 'Gundulićeva' Street. U rijdt 600 m en bij het kruispunt met stoplichten gaat u linksaf. Dan moet u een parkeerplaats en een voetbalveld te zien. Hier kunt u uw auto laten staan ​​en op zoek naar de 'PI Čajkovski' Street. Het is een wandel-zone naast de parkeerplaats en de 'PI Čajkovskog' Street begint bij de loterij staan ​​in de buurt door. Als u een navigatiesysteem gebruikt, kunt u in de adresbalk 'Svačićeva 10'. De Tchaikovsky Straat begint vlak voor de Svačićeva Street No 10. Want het is een wandel-zone, de navigatiesystemen soms niet onze straat te vinden, dat is waarom je moet zoeken naar Svačićeva Street No 10.

Vanaf het vliegveld: Vanaf de luchthaven van Split naar het Tchaikovsky Hostel is het ongeveer 24 km met de auto en het duurt ongeveer 30-40 minuten. Je hebt pendelbussen vanaf daar of u kunt een taxi nemen.

Vanaf het centraal busstation / treinstation / ferry station: U loopt langs de kust in de richting van de oude stad. Je gaat verder wandelen langs de belangrijkste boulevard totdat u het hotel Bellevue met een fontein aan de voorkant. Daar slaat u rechtsaf de Bana Josipa Jelacica Straat en blijven lopen. U passeert de receptie van hotel Bellevue, dan komt een bakker, dan is de pizzeria Galija, een ijssalon 'Hajduk', dan is een bank. Op dat moment zul je een geel gebouw voor u, dat is de nationale theater te zien. U passeert de achterzijde van het theater en je zal een paar maten te zien voor je. U passeert de Nostradamus bar, Pizza knippen en bij de loterij kiosk u rechtsaf de Čajkovski Street. We zitten in No.4. Het moet je ongeveer 20 min nemen om ons te bereiken.

Als u arriveert vanuit de noordelijke kant (niet van de zee), in de buurt van ons hostel is een hotel met de naam 'Hotel President'. Als u toevallig in het hotel, loop gewoon in zuidelijke richting naar het Nationaal Theater of beter gezegd de richting van de zee (langs de Svaciceva Street). Draai de tweede straat rechts (nog afgezien van de kruising in het hotel president) en je zal in de Tchaikovsky Street. De straat is een wandel-zone en begint vlak voor het restaurant Index.

Opmerking: Bij uw aankomst in het gebouw, op de zoemer en duw de deur op hetzelfde moment om te openen! De knop activeert de deur-opening automatisch in.