X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Tazmania Hostel

Şehit Asım Street, 60, Beşiktaş İstanbul, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


89%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 93%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons hostel ligt in het centrum van Beşiktaş. U kunt ons hostel van de luchthaven en het centrale busstation te bereiken met twee hoofdgerechten van het vervoer met behulp van de metro en de tram.

Of u kunt komen van het Taksim-plein met een openbare bus.
Vanaf het vliegveld (Atatürk): Vanaf de luchthaven Atatürk kunt u een taxi te krijgen voor $ 30. Als alternatief kunt u HAVATAS bussen van buiten de internationale aankomsten naar Taksim.When u aankomt Taksim, U zult het ATATUR cultuurcentrum die is in het centrum en het oude gebouw te zien. wanneer u rechtsaf vanaf dat buiilding kleine gele shuttle (dolmus) zal voor u klaar om u te halen de Besiktas. :). en stapt uit de buurt van de Deniz Müzesi (zee museum) dan aan de overkant volg de Ortabahçe straat (vanaf de Alkim Book Store) ongeveer 50 meter later zul je Sehit Asim Street te zien aan uw rechterhand en adelaarsstandbeeld ook, zullen we @ nummer 60 :))

Vanaf Sabiha Gökçen Airport: Vanaf de luchthaven Sabiha Gökçen, kunt u HAVATAS bussen van buiten de internationale aankomsten naar Taksim.It kost ongeveer $ 8 en volg daarna te dezelfde richting op de top van de (vanaf de luchthaven Ataturk)

Van het centraal busstation: U kunt de metro nemen naar Aksaray richting. Nadat je uit Yusufpasa, moet je de tram naar Kabatas nemen. Daarna kun je schaamhaar bus naar Besiktas (een bus die wordt geleverd aan Besiktas). en stapt uit de buurt van de Deniz Müzesi (zee museum) dan aan de overkant volg de Ortabahçe straat (vanaf de Alkim Book Store) ongeveer 50 meter later zul je Sehit Asim straat aan uw rechterhand, zullen we @ nummer 60 :)). Of na de Kabatas kunt u lopen naar ons hostel, het is ongeveer 2 km.

Met de auto: Neem de E-5 Road en volg Besiktas richting, ga dan rechtdoor tot aan Barboros Boulevard. Afkeren van Ihlamurdere Street, ga rechtdoor en sla dan Imamzade Street. Het ligt aan uw rechterhand. No: 60