X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Tazmania Hostel

Şehit Asım Street, 60, Beşiktaş İstanbul, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


80%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 91%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 71%Properheid
  • 71%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons hostel ligt in het centrum van Beşiktaş. U kunt ons hostel te bereiken vanaf de luchthaven en het centraal busstation met twee hoofdgerechten van het vervoer met behulp van een metro en tram.

Of u kunt komen van het Taksim plein met een openbare bus.
Vanaf het vliegveld (Atatürk): Van Atatürk Airport kunt u een taxi voor $ 30. Als alternatief kunt u HAVATAS bussen van buiten de internationale aankomsten naar Taksim.When je aankomt Taksim, zal U de ATATUR Culture Center die is in het centrum en de oude gebouw te zien. wanneer u naar rechts uit dat buiilding kleine gele shuttle (dolmus) zal voor u klaar om u te halen de Besiktas. :). en stapt u uit de buurt van de Deniz Müzesi (zee museum) dan aan de overkant volg de Ortabahçe straat (vanaf de Alkim Book Store) ongeveer 50 meter later krijgt u Sehit Asim Street te zien aan uw rechterhand en adelaarsstandbeeld ook, zullen we @ nummer 60 :))

Vanaf Sabiha Gökçen Airport: Vanaf de luchthaven Sabiha Gökçen, kunt u HAVATAS bussen van buiten de internationale aankomsten naar Taksim.It kost ongeveer $ 8 en volg te dezelfde richting op de top van de (van de luchthaven Atatürk)

Van het centraal busstation: U kunt de metro nemen naar Aksaray richting. Nadat je uit Yusufpasa, moet u de tram nemen naar Kabatas. Daarna kun je schaamhaar bus naar Besiktas (een bus die komt Besiktas). en stapt u uit de buurt van de Deniz Müzesi (zee museum) dan aan de overkant volg de Ortabahçe straat (vanaf de Alkim Book Store) ongeveer 50 meter later zul je Sehit Asim straat aan uw rechterhand, zullen we @ nummer 60 :)). Of na de kabatas kunt u lopen naar ons hostel, het is ongeveer 2 km.

Met de auto: Neem E-5 Road en volg Besiktas richting, dan ga je rechtdoor tot aan Barboros Boulevard. Draai van Ihlamurdere Street, ga rechtdoor en sla vervolgens Imamzade Street. Het ligt aan uw rechterhand. No: 60