X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Taupo Urban Retreat

65 Heu Heu Street, Taupo, Taupo, Nieuw-Zeeland

Kaart & Route


86%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 92%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 82%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google TAUPO Urban Retreat - HEENREIS
Met de auto - (zie kaart in foto's)
Vanuit het noorden

Taupo Urban Retreat Backpackers is gelegen in het midden van de stad op Heu Heu Street. Volg je kaarten en je kan missen Taupo! Highway 1 gaat dwars door de stad en snelweg 5 sluit zich uit Rotorua en door naar Napier. Ga richting het meer op de hoofdweg (Tongariro St) en sla linksaf bij de verkeerslichten rechtsaf de Heu Heu St. Ga rechtdoor bij de rotonde met de BP aan uw linkerhand en we zijn op de rechterkant net na de winkels .
Vanuit het zuiden
Na Highway 1, van Turangi heb je ongeveer een 45min rijden rond het meer (dit moet worden op uw links!). Taupo Urban Retreat Backpackers is gelegen in het midden van de stad op Heu Heu St. Zodra u Taupo cruise geraakt langs het meer tot je langs alle motels en de Golf Mini. Neem de 2e rechts Ruapehu Straat en hoofd recht voor de rotonde. Sla rechtsaf Heu Heu St en de BP zal worden aan uw linkerhand, zijn we aan de rechterkant net na de winkels.
Met De Bus
Intercity en eventuele andere nationale busdiensten
Intercity en Naked bussen afzetten bij de Taupo i-SITE op Tongariro Street. Steek de weg over en ga Heu Heu Street, ga door de ronde over de BP aan uw linkerhand. We zijn aan uw rechterkant net voorbij de winkels. Shuttles en andere busdiensten kunt u laten vallen op de deur!
Met Het Vliegtuig
Taupo heeft een kleine binnenlandse luchthaven, gelegen op ongeveer 6 km van de Taupo CBD. U kunt een shuttle of taxi vanaf de terminal te vangen en ze zullen je laten vallen op onze deur stap.
Hitch-Hiking
Niet aanbevolen, maar als dit is hoe je krijgt rond het zij zo. Vrijwel dezelfde aanwijzingen als reizen met de auto, maar het kan een beetje langer duren om van A naar B. Be Safe !!!