X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Taupo Urban Retreat

65 Heu Heu Street, Taupo, Taupo, Nieuw-Zeeland

Kaart & Route


83%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 89%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google TAUPO Urban Retreat - REIZEN
Met de auto - (zie kaart in foto's)
Vanuit het noorden

Taupo Urban Retreat Backpackers is gelegen in het midden van de stad op Heu Heu Street. Volg je kaarten en je kan missen Taupo! Highway 1 gaat dwars door de stad en Highway 5 sluit aan van Rotorua en door naar Napier. Ga richting het meer op de hoofdweg (Tongariro St) en sla linksaf bij de verkeerslichten rechtsaf de Heu Heu St. Ga rechtdoor bij de rotonde met de BP aan uw linkerhand en we zijn op de rechterkant net na de winkels .
Vanuit het zuiden
Na Highway 1, van Turangi je hebt over een 45min rijden rond het meer (dit moet worden op uw linkerkant!). Taupo Urban Retreat Backpackers is gelegen in het midden van de stad op Heu Heu St. Zodra u Taupo cruise geraakt langs het meer tot je langs alle motels en de Minigolf. Neem de 2e rechts Ruapehu straat en ga meteen voor de rotonde. Sla rechtsaf Heu Heu St en de BP aan uw linkerhand, zijn we aan de rechterkant net na de winkels.
Met de bus
Intercity en elke andere nationale busdiensten
Intercity en Naked Bussen vallen uit bij de Taupo i-SITE op Tongariro Street. Steek de weg over en ga Heu Heu Street, gaan via de rotonde met de BP aan uw linkerhand. Wij staan ​​aan uw rechterkant net voorbij de winkels. Shuttles en andere buslijnen kunt u laten vallen bij de deur!
Met het vliegtuig
Taupo heeft een kleine binnenlandse luchthaven, gelegen op ongeveer 6 km van het Taupo CBD. U kunt een busje of taxi van de terminal te vangen en ze zullen je laten vallen op onze deur.
Hitch-Hiking
Niet aanbevolen, maar als dit is hoe je om rond het zij zo. Vrijwel dezelfde richting als het reizen met de auto, maar het kan iets langer duren om van A naar B. Be Safe!