X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Tangier Melting Pot Hostel

Rue de Tsouli, 3 (Medina), Tanger, Marokko

Kaart & Route


87%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 93%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u Tanger te bereiken over zee, moet u weten dat er twee poorten: de haven van Tanger (in de stad) en de Port TangerMed (50km afstand).
Om de haven van Tanger-stad te bereiken moet u de veerboot vanuit de haven van Tarifa nemen. Als je de veerboot te nemen van de haven van Algeciras komt u bij de haven van Tanger-Med. We zijn erg dicht bij de haven van Tanger stad; de woningen zijn slechts een 20 minuten lopen.
- Vanuit de haven van Tanger-stad (het nemen van de veerboot in Tarifa) heb je twee opties, kunt u een blauw gekleurd 'Petit Taxi', die kost ongeveer 30 Dirham (2,50 €) te nemen en te vragen de taxi om u naar het Continental Hotel parkeren in de medina (het is zeer belangrijk dat u de Continental Hotel parkeren in de medina te geven, want er is een ander hotel genaamd Intercontinental aan de andere kant van de stad).
We zijn ongeveer 50 meter afstand van het Hotel Continental parking, neem een ​​recht uit de parkeerplaats op 'Rue Dar de Baroud' straat, dan de eerste linksaf de 'Rue Cheikh Mohammed Ben Seddik' op straat, dan eindelijk de eerste rechts nemen onze straat: 'Rue de Tsouli'. Dus vanaf het Hotel Continental parkeerplaats, eerste rechts, dan links, dan weer rechts.
Als u ervoor kiest om te lopen van de haven van Tanger, ga de eerste heuvel vind je na Hotel Continental (200 meter van de haven), dat zal nemen om u op de hierboven genoemde Hotel Continental parkeren. Vanaf daar volgt u de eerdere instructies.
- Van Port TangerMed (50km afstand) heb je twee opties, een taxi (250 DH / 23 euro) of neem de bus (20 DH / 1,50 euro) dat je vertrekt om de Tanger busstation. Vanaf het busstation (en het station) de reis kost ongeveer 20 DH / 1,50 Euro
- Vanaf het vliegveld met de bus (de reis kost ongeveer 150 DH (13,50 €)), of per trein (de kosten voor reis over 20DH (1,50 €)) en dan moet je een taxi naar Hotel Continental parkeren in de medina te nemen . Daarna volg je de instructies gaven we u aan het begin.