X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar TIU Kreschatik

Apt 11 Kreschatik 8b, Kiev, Oekraïne

Kaart & Route


95%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 98%Personeel
  • 94%Sfeer
  • 94%Properheid
  • 92%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het Centraal Station:
Als je aankomt op het station na middernacht, zal de taxi waarschijnlijk de beste keuze te zijn. De normale prijs te krijgen van daar naar ons hostel is 60 UAH.

Als je aankomt op het station voor middernacht al, kunt u de metro nemen. De Vokzal'na metrostation ligt op 100 meter aan de linkerkant van het station hoofdingang. Loop daar, koop dan een token per persoon, ga de roltrap en neem de rechter trein richting. Ga naar de 3e halte van Vokzal'na - de Kreschatik station (dwz langs de Universitet station, dan Teatral'na en tenslotte afslag op Kreschatik).

Eenmaal uit de trein, slaat u linksaf, ga de roltrap en je zal naar de Kreschatik straat komen - de stad hoofdstraat. Steek deze over, draai naar rechts en loop vooruit voor ongeveer 5 minuten naar het Plein van de Onafhankelijkheid (Maidan Nezalezhnosti).

Steek het plein onder de grond, achter het en lopen nog 5 minuten in de richting van een grote boog zul je vooruit te kijken. Blijf kijken voor de nummer 8 straat teken (u kunt een foto van hem onder ons hostel profiel foto's te zien).

Loop door de passage in het binnenste voorhof, gaan tot het einde van het en je zal een roodachtige gekleurde deur aan de rechterkant te zien.

Er is een code slot op de deur, is de code 269 (je moet op alle drie de knoppen tegelijk). Ga het gebouw, ga naar de 4e verdieping en je zal een deur aan de linkerkant te zien met de Hostelworld logo - hier bent u, van harte welkom!


UIT DE luchthaven Boryspil:
Er zijn verschillende manieren om ons hostel van de luchthaven Boryspil te krijgen. De eenvoudigste een - nog de duurste ook, - is in de taxi: kunnen we een taxi pick-up voor u regelen of u kunt gaan naar de taxi kantoor direct buiten de aankomsthal en daar moet je in staat om een ​​taxi naar ons hostel.

Onze taxi pick-up service zal 15 euro kosten. Wij zullen u te mogen begroeten op de luchthaven, biedt u een veilige en comfortabele rit naar het hostel en je uitleggen wat leuke bezienswaardigheden langs de weg :)

Er is ook een pendelbus van de luchthaven naar het Centraal Station. Die bussen vertrekken elke 10-15 minuten en kost ongeveer 60 UAH (ongeveer 3 euro); ze lopen 's nachts ook. Eenmaal op het station, volg dan de bovenstaande instructies.


Vanaf het Centraal Busstation:
Ga naar de Demiivska metrostation (direct naast het busstation), neem de metro en ga naar de Maidan Nezalezhnosti station (dat wil zeggen Independence Square). Eenmaal uit de metro op het Plein van de Onafhankelijkheid, volg dan de bovenstaande instructies.