X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sweet Home Salamanca

Calle Jesus, 24, Salamanca, Spanje

Kaart & Route


89%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 77%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het busstation:
Ga uit van het busstation en sla rechtsaf de Avenida Filiberto Villalobos. Ga rechtdoor tot u de Paseo de San Vicente bereiken. Steek deze straat en loop Ramón y Cajal Street, aan uw linkerhand ziet u een park genaamd San Francisco te zien. Blijf doorgaan tot je het plein Monterrey bereiken. Van daar, alles recht komt u op de beroemde Plaza Mayor door Prior Street. Zodra je op de Plaza Mayor, neemt u de eerste afslag rechts, die zal leiden u naar Plaza del Corrillo. Ga rechtdoor in het voetgangersgebied Rua Mayor en blijf alles rechtdoor tot u de "schelpen huis" (Casa de las Conchas) te bereiken. Er moet je linksaf de Calle Jesús, onze straat! Deze wandeling neemt u ongeveer 12 minuten.
Vanaf het treinstation:
Ga uit van het station en sla linksaf. Loop de Paseo de las Estaciones totdat u reacho een groot plein genaamd Plaza de España. Steek de straat over bij de rotonde en neem calle Toro dat is een commerciële voetgangersstraat die leidt naar Plaza Mayor. Eenmaal binnen de Plaza Mayor, steek het allemaal schuin en neem de afslag naast een McDonald's. Vanaf daar neemt u de voetgangersstraat Rua Mayor en blijf alles rechtdoor tot u de "schelpen huis" (Casa de las Conchas) te bereiken. Er moet je linksaf de Calle Jesús, onze straat! Deze wandeling neemt u ongeveer 20 minuten.
Met de auto:
De beste manier om Pension San Jose te krijgen is om alle borden die u naar het historische centrum (centro historische) of Plaza Mayor volgen. Vraag om een ​​straat genaamd calle San Pablo. Dit is een eenrichtingsstraat en zodra je op het, gewoon rijden langzaam tot u een klein park ziet u aan uw linkerkant, daar, aan u rechterkant ziet u onze straat, Calle Jesús. Vertragen en sla rechtsaf zorgvuldig wanneer u het invoeren van onze straat. Het is een verkeersvrije straat waar je kunt rijden als je zijn ondergebracht in ons Pension. U vindt ons aan de linkerkant. Eenmaal hier, zullen wij u laten zien waar te parkeren je veilig schelen.