X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar SurftoLive House

Calle Cayuso 33, Somo, Santander, Santander, Cantabria, Spanje

Kaart & Route


79%Klassement

  • 75%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 85%Plaats
  • 80%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 75%Properheid
  • 65%Faciliteiten

Vertaald door Google We zijn op de heuvel van Somo, een beetje verscholen van de stad. Wij raden u aan om ons te bellen op +34 626287792 als je ons niet vinden. Wij kunnen u een kaart via de post te sturen als u ons schrijven op fernanda@surfolive.com
Vanaf het vliegveld:
Taxi - vertel de chauffeur: Somo, Calle Cayuso 33, naast Posada Cuadrante. Prijs ca.: 30 Euro.
Bus - richting CENTRO SANTANDER, totdat ESTACION MARITIMA stop. Daar vangen de ferryboot tot Somo (ongeveer 20 minuten en 2 euro). Eenmaal in Somo, volgt u de doorgaande weg voor ongeveer 200 meter. Eenmaal op de belangrijkste rotonde vangen de Cayuso Road en volg deze voor ongeveer 3 minuten lopen. WIJ ZIJN NIET op de hoofdweg.
Met de auto - richting Bilbao, SOMO afslag na een tunnel. Na ongeveer 20 km komt u aan in Somo. Daar volgt u de hoofdweg en bij de rotonde rechtsaf in de Calle Cayuso, richting POSADA Cuadrante. Na 300 meter vindt u de SURFtoLIVE HUIS (n.33).
WIJ ZIJN NIET op de hoofdweg.

TRANSFERT - organiseren we ook af te halen bij de luchthaven voor 30 euro per enkele reis. Specificeer in het verzoek.

VAN BILBAO of OVIEDO - Richting Santander, afslag Somo.
Na ongeveer 20 km komt u aan in Somo. Daar volgt u de hoofdweg en bij de rotonde rechtsaf in de Calle Cayuso, richting POSADA Cuadrante. Na 300 meter vindt u de SURFtoLIVE HUIS (n.33). WIJ ZIJN NIET op de hoofdweg.