X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sunshine Guesthouse Barcelona

Carrer dels Escudellers 6, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


91%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u wilt weten hoe u ons kunt vinden, kijk dan maar eens naar beneden:

Vanaf het stadscentrum:

Sunshine Onroerend goed is in de oude stad, vlakbij de beroemdste straat van Barcelona, ​​Las Ramblas, en het dichtstbijzijnde metrostation is Liceu (groene lijn). Zodra je in LICEU station, neem de afslag Teatre Liceu, en heb je alleen tot 200 meter verderop in de straat lopen (naar het strand zin) en neem de derde straat links (Carrer Escudellers). We zijn op de nummer 6 (rechts). Gewoon een beroep doen op de unieke interpone er, en we zullen echt blij van u te verwelkomen zijn.

LICEU Station ligt op het midden van de groene lijn (de belangrijkste is). Als je kwam uit:
- Sants Estación, neem de groene lijn naar Trinitat Nova zin.
- Placa Espanya, neem de groene lijn naar Trinitat Nova zin.
- Passeig de Gracia, neem de groene lijn naar Zona Universitaria zin.
- Placa Catalunya, neem de groene lijn naar Zona Universitaria sense of lopen van Las Ramblas naar beneden 5 minuten naar Liceu Station (ze zijn naast metrostation elkaar).
- Estación Nord, neem de Arc del Triomf metrostation (rode lijn) en overbrengen in Placa Catalunya. Daar kunt u de groene lijn (slechts een halte) naar Zona Universitaria, of lopen 5 minuten de straat beneden.

Let op als je kwam van de luchthaven van Barcelona kunt u aankomt bij Placa Espanya, Plaça Catalunya of Sants Estación. Als je kwam met de trein, komt u bij Sants Estación, en als je kwam van de luchthaven van Girona of met de bus, komt u bij Estación Nord.

Hieronder vindt u er informatie over te krijgen van de luchthavens naar de belangrijkste aansluitpunten van de stad (Placa Espanya, Plaça Catalunya, Estación Santsa hierboven geschreven).


HOE de stad te bereiken Vanaf de luchthavens:

1) BARCELONA AIRPORT. Er is geen metrolijn de luchthaven verbinden met de stad. U kunt een bus (T1 en T2) of een trein (alleen in T2) nemen.

Per bus: Er zijn twee soorten bussen: (i) de Urban, is het lijnnummer 46 en verbindt de luchthaven naar Placa Espanya met veel tussenstops. Een enkele reis is 2EUR en neemt als 50 minuten; en (ii) de Aerobus, die uitsluitend verbindt Placa Catalunya, Placa de Espanya en het vliegveld. Dit kost 5.65 Eur (enkele reis) en neemt als 30 minuten. U kunt meer informatie vinden.

Met de trein: Let op de trein verbindt alleen T2 aan de stad. Als u aankomen of vertrekken vanaf T1 moet u een van de gratis pendelbussen die rijden tussen T2 en T1 te vangen. De spoorlijn is R2, verbindt de luchthaven met Sants Estación en de Passeig de Gracia, duurt ongeveer 30 minuten en kost hetzelfde dat de grootstedelijke vervoer (metro en bussen).

Voor grootstedelijk vervoer (bus 46, trein R2 en Metro) kunt u een enkele reis (2 Eur) in de bus of in de trein / metro station, of een T10 (9,25 Eur), geldig voor tien ritten op Barcelona bussen en metro kopen . U kunt een T10 kopen in een metrostation in het centrum van de stad. Echter, is niet beschikbaar voor aankoop op de bus, en in de luchthaven u alleen kunt ze kopen op de luchthaven tabakswinkels of bij de ingang van het RENFE treinstation op de luchthaven (T2).

2) vliegveld Girona. Gelegen op 103 km van Barcelona, ​​de beste keuze is de Interlokale Bus, dat 1u15min duurt en kost 14 Eur. Dan kun je ook een ticket kopen bij de bushalte, in de voorkant van de aankomst deur (let op luchthaven Girona is een klein en makkelijk luchthaven).