X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Sunshine Guesthouse Barcelona

Carrer dels Escudellers 6, Barcelona, Catalonia, Spanje

Kaart & Route


81%Klassement

  • 76%Waarde voor uw geld
  • 77%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 94%Personeel
  • 74%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 74%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u wilt weten hoe u ons kunt vinden, kijk dan maar eens naar beneden:

Vanaf het stadscentrum:

Sunshine Eigendom is in de oude stad, vlakbij de beroemdste straat van Barcelona, ​​Las Ramblas, en het dichtstbijzijnde metrostation is Liceu (groene lijn). Zodra je uit in LICEU station, neem de Teatre Liceu afslag, en heb je alleen tot 200 meter verderop in de straat (aan het strand gevoel) lopen en neem de derde straat aan uw linkerhand (Carrer Escudellers). We zijn op de nummer 6 (rechts). Gewoon een beroep doen op de unieke interpone is er, en we zullen echt blij van u te mogen verwelkomen.

LICEU Station ligt op het midden van de groene lijn (de belangrijkste is). Als u vandaan kwam:
- Sants Estacia, neem de groene lijn naar Trinitat Nova zin.
- Placa Espanya, neem de groene lijn naar Trinitat Nova zin.
- Passeig de Gracia, neem de groene lijn naar Zona Universitaria zin.
- Placa Catalunya, neem de groene lijn naar Zona Universitaria sense of lopen van Las Ramblas naar beneden 5 minuten naar Liceu Station (ze zijn naast metrostation elkaar).
- Estacia Nord, neem de Arc del Triomf metrostation (rode lijn) en de overdracht in Placa Catalunya. Daar kunt u de groene lijn (slechts een halte) naar Zona Universitaria, of lopen 5 minuten van de straat beneden.

Opmerking als je kwam van de luchthaven van Barcelona kunt u aankomen op Placa Espanya, Plaça Catalunya of Sants Estacia. Als je kwam met de trein, kom je tot Sants Estacia, en als je kwam van de luchthaven van Girona of met de bus komt u aan Estacia Nord.

Onderaan is er informatie over te krijgen van de luchthavens naar de belangrijkste verbindingspunten van de stad (Placa Espanya, Plaça Catalunya, Estacia Santsa geschreven hierboven).


HOE DE STAD bereiken vanaf de luchthavens:

1) BARCELONA AIRPORT. Er is geen metrolijn de luchthaven verbinden met de stad. U kunt een bus (T1 en T2) of een trein (enkel in T2) te nemen.

Met de bus: Er zijn twee soorten bussen: (i) het Stedelijk, is het lijnnummer 46 en verbindt de luchthaven naar Placa Espanya met veel tussenstops. Een enkele reis is 2EUR en duurt net 50 minuten, en (ii) de Aerobus, die uitsluitend verbindt Placa Catalunya, Placa de Espanya en de luchthaven. Dit kost 5.65 Eur (enkele reis) en duurt als 30 minuten. U kunt nadere informatie vindt u hier.

Met de trein: Let op de trein verbindt alleen T2 aan de stad. Als je aankomt of vertrekken uit T1 moet u een van de gratis pendelbussen die rijden tussen T2 en T1 te vangen. De spoorlijn is R2, verbindt de luchthaven naar Sants Estacia en Passeig de Gracia, duurt ongeveer 30 minuten en kost het zelfde dat het transport grootstedelijke (metro en bussen).

Voor grootstedelijk vervoer (bus 46, trein-R2 en metro) kunt u een enkele reis (2 Eur) kopen in de bus of in de trein / metro station, of een T10 (9,25 Eur), geldig voor tien ritten op Barcelona bussen en metro . U kunt een T10 in een metrostation in het centrum van de stad te kopen. Echter, is niet beschikbaar voor aankoop op de bus, en in de luchthaven kunt u ze alleen kopen, hetzij op de luchthaven tabakswinkels of bij de ingang van het RENFE treinstation op de luchthaven (T2).

2) GIRONA LUCHTHAVEN. Gelegen op 103 km van Barcelona, ​​de beste keuze is de Interlokale Bus, die 1u15min en kost 14 Eur neemt. U kunt easely koopt het ticket in de Bushalte, voor de aankomst deur (luchthaven noot Girona is een klein en makkelijk luchthaven).