X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar SunnyLakeHostel

ul. 11Oktombri 15, Ohrid, Macedonië

Kaart & Route


90%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 94%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Ons adres is st 11 Oktombri 15, maar sommige kaarten het lijkt erop dat we op Dimce Malenko straat. Onze herberg is gelegen op het einde van de 11 ste Oktombri. U ziet ons kleine bord opknoping over de straat en een grote banner op onze entree. Als je met de taxi die het zal kosten (prijzen vanaf zomer 2007)
-van Struga over 5euros
-van Ohrid busstation 2 euro
Vertel de chauffeur dat u wilt gaan tot 56 of 58 st Klimentov Univerzitet, SunnyLake hostel is 30 m van de weg tussen 56 en 58 en je ziet de grote SunnyLake hostel banner.
Het zou helpen als u de kaart afgedrukt van onze website www.sunnylakehostel.com / howtogetthere.htm, en we zullen binnenkort zet onze kaart op deze pagina.
Komt u met de bus uit Skopje, kan je vertellen de bus chauffeur om u af laten vallen op de Pazar.
De Ohrid busstation ligt op 20 minuten loopafstand van het centrum en de oude binnenstad. Dit zijn de beste twee opties voor het lopen naar SunnyLake hostel. Als u niet zeker bent van waar je bent, vraag de lokale bevolking waar is Star Chinar en volg de kaart van daar. Uiteraard kunt u altijd bellen +389 75 629 571 op elk moment en onze medewerkers zullen komen om u te ontmoeten. Als je aankomt in de avond, is het een goed idee om te bellen omdat de straat van de oude binnenstad zijn smal, meestal hebben geen straatverlichting, en hebben geen straatnaamborden.
Ons personeel zal waarschijnlijk gebruik maken van fietsen op te halen gasten vanaf het busstation, want zelfs op de normale zomerse dagen, kan het verkeer verschrikkelijk zijn, vooral in de oude binnenstad.
Fietsen zijn een snellere manier om te reizen en we willen milieuvriendelijk ook.
Als u met uw eigen auto, bel ons personeel en wij zullen ontmoeten om u naar het hostel (het kan moeilijk zijn om te rijden via de oude stad). Op het hostel hebben we een paar van de parkeerplaats, maar laat het ons weten als u komt, zodat we een plek kunnen voor u reserveren. Dit is natuurlijk gratis voor onze gasten.