X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sunflower Beach Backpacker Hostel

Via Siracusa 25, Rimini, Italië

Kaart & Route


91%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 94%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google OPGELET-Alle reserveringen met aankomst vanaf 15 september 2013 tot en met 10 november 2013 zal worden gevestigd op Sunflower City Hostel in Via Dardanelli 102, RIMINI.

Routebeschrijving:
Voor Sunflower City Hostel
door Lopend vanaf het treinstation:
Eenmaal bij de ingang van het station gaat u rechtsaf, loop dan 200 meter tot u bij een voetgangerstunnel (gelegen aan uw rechterhand), ga onder de tunnel, rechtdoor, Strand Richting, voorbij de verkeerslichten (bij de wolkenkrabber), dan neemt u de 2e straat links op de Via Spica en direct na de 1e rechts. Dit is VIA Dardanelli. Wij zijn gevestigd op nummer 102.

-Of met de bus, lijn 11 of 9, Stop 8
-------------------------------------------------- -----------------------------
Aanwijzingen voor
Sunflower Beach Jeugdherbergen
Via Siracusa n. 25 en n.8 Rimini (RN) 47900

Met de auto:
De snelweg A14 Bologna-Bari afslag bij Rimini Sud, volg de borden naar de zee (mare) of het centrum van Rimini. Eenmaal op het strand weg (met de zee in zicht) hoofd in de richting van Riccione / Cattolica. Binnenkort ziet u een bord 'Marebello' zien. Een paar meter na deze ziet u The George pub. Wij zijn gelegen Via Siracusa geen. 8 en in de Via Siracusa 8. (Alleen iin juni, juli en augustus)

Met de trein:
Vanaf het trein / bus station neemt u bus. 11, uitstappen bij halte n 24, via Siracusa ligt aan uw linkerhand en we zijn op no.8 in de Via Siracusa.

Met het vliegtuig:
Rimini Airport (Federico Fellini) - neemt u bus. 9 en 25 stoppen met vragen om te worden afgezet bij Angolo Blu Restaurant. Wij zijn gelegen op ongeveer 3 minuten lopen van het restaurant.