X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Stray Cat Hostel

Mebusan Yokusu 35, Findikli Taksim, Beyoglu, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


88%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 97%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 81%Faciliteiten

Vertaald door Google Aankomsthal van de luchthaven Ataturk

Van de luchthaven Ataturk de makkelijkste manier om de Stray Cat Hostel te krijgen is om de Havas bus vanaf de uitgang van de aankomsthal direct naar het Taksim-plein, die elk half uur vertrekt. Als u aankomt in Taksim Sqaure naar het westen naar beneden Taki Zafer Cd. Straat, aan het begin van die straat is er een steile weg naar beneden de naam Osmanli Sokak (deze steeg is voor The Marmara Hotel en net voor een centrale Starbucks Coffee Shop, het is een kleine heuvel naar beneden). Omlaag van die heuvel slechts 100-150 meter en sla rechtsaf, en ga dan naar links en verder wandelt Kazanci Yokusu Alley, The Stray Cat is 500 meter die weg aan uw rechterhand in een groen gebouw met 6 verdiepingen. Aan de overkant van ons u een buffet genaamd Tarcın Büfe zullen zien. De reis duurt ongeveer 25 minuten van de luchthaven naar het Taksim-plein (centrum) en kost 10 Turkse Lira (ook verschuldigd als 5 euro).

Een andere manier om ons te bereiken is via de metro en tram

De metro is het makkelijkst van Ataturk Airport naar ons en goedkoopste bereiken,

1. Neem de metro naar Aksaray
2. Verandering in Zeytinburnu de tram in de richting van Kabatas
3. Stap uit bij de Findikli station (dit is een station voor het eindstation, Kabatas)
4. Bij Findikli tramhalte langs de overkant van de straat en loop naar Mebusan Yokusu, 150 meter bergop u vindt ons tegenover 50 meter van de supermarkt DIA, over naar Tarcın Bufe een lichtgroene 6 verdieping gebouw aan uw linkerhand.

De andere manier is om een ​​taxi vanaf de luchthaven te gebruiken:

Taxi naar Stray Cat van de luchthaven Ataturk gebied kost ongeveer 40 -45 lira (18 20Euro).


Aankomsthal van de luchthaven Sabiha Gokcen

Van Sabiha Gkcen is het gemakkelijkst om de Havas bedrijf shuttle bussen (die ook vertrekt 's nachts) te nemen van de uitgang van de aankomsthal. De reis duurt ongeveer 45-60 minuten. en kost 12 Turkse Lira (als je niet nog Turkse Lira, kunt u ook betalen met 6-7 euro).

Als u aankomt in Taksim Sqaure naar het westen naar beneden Taki Zafer Cd. Straat, aan het begin van die straat is er een steile weg naar beneden de naam Osmanli Sokak (deze steeg is voor The Marmara Hotel en net voor een centrale Starbucks Coffe Shop, het is een kleine heuvel naar beneden). Omlaag van die heuvel slechts 100-150 meter en sla rechtsaf, en ga dan naar links en verder wandelt Kazanci Yokusu Alley, The Stray Cat is 500 meter die weg aan uw rechterhand in een licht groene gebouw met 6 verdiepingen . over een buffet genaamd Tarcın Büfe.

Vanaf het busstation:

De metro is zeer gemakkelijk te vinden,
1. Neem de metro in de richting van Aksaray
2. Verandering in Aksaray om de tram in de richting van Kabatas
3. Stap uit bij de Findikli station (een halte vóór het eindstation kabatas)
4. Vanaf Findikli tramhalte, langs de overkant van de straat en loop naar Mebusan Yokusu, 150 meter bergop zijn we in 50 meter van de supermarkt DIA in een licht groene 6 verdieping gebouw aan uw linkerhand.

Vanaf treinstation:

Neem de tram richting kabatas
Stap uit bij de Findikli station (een station voor de kabatas eindstation)
Vanaf het Findikli Tramstation steek de straat lopen en loop naar Mebusan Yokusu 150 meter bergop u vindt ons 50 meter aan de overkant van de supermarkt DIA in een groene 6 verdieping gebouw aan uw linkerhand.

In ieder geval, je hebt ons adres en telefoon opgeschreven. Print ze en houd ze met je:

Mebusan Yokusu No 35 Postcode 34433 Findikli Beyoglu Istanbul