X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Stonehenge Youth Hostel

Amesbury Road, Cholderton, Wilts SP4 0EW, Salisbury, Engeland

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Met de auto:

A303 uit Londen / Andover

Verlaat de A303 bij knooppunt gesigneerd 'Hungerford, Marlborough A346 en Salisbury A338'. Verder door het dorp van Cholderton na de bruine borden voor Cholderton Rare Breeds Farm waar we zijn gevestigd.

A303 van Amesbury

Ga verder op A303 richting Andover. Na ongeveer 3 mijl, verlaat de A303 bij afslag ondertekend 'Hungerford, Marlborough A346 en Salisbury A338'. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf de A338 richting Cholderton. Verder door het dorp van Cholderton na de bruine borden voor Cholderton Rare Breeds Farm waar we zijn gevestigd.

Van Salisbury (ca. 20 min.)

Verlaat Salisbury via de A30 London Road. Ga verder op A30 richting rotonde. Neem de eerste afslag op de A338 ondertekend Swindon / Marlborough en The Winterbournes rotonde. Ga verder door de Winterbournes volgende allemaal tekenen voor A338 Marlborough en Swindon. Doorgaan op A338 door Porton en Allington naar het dorp Cholderton. Wanneer u het dorp Cholderton voeren, neemt u de eerste straat links en volg de borden voor 'Rare Breeds Farm' waar we zijn gevestigd.


Slechts 4 mijl van Stonehenge.

Grote parkeerplaats beschikbaar is, kunnen coaches tegemoet.

Volg de bruine toeristische informatie borden naar het 'Rare Breeds Farm'.

Reizen met de bus: als je naar Stonehenge of Amesbury er bussen elke 20 tot 30 minuten de meeste dagen (reistijd ca. 35 minuten) en taxi vanaf daar is ongeveer 10 (delen van maximaal 6).

Van Salisbury naar Cholderton op de 66 of 67, vier ritten alleen maandag-zaterdag, geen service op een zondag, geen service in de avonduren. Stap uit bij de Crown Pub en het is een 20 minuten lopen naar het hostel. Volg de bruine 'zeldzame rassen boerderij' borden.
Een link naar de bus tijdschema is hieronder:
http://www.wiltshire.gov.uk/bus-service-changes-oct2011-bourne-valley.pdf

Coach naar Heathrow en Gatwick 1,5-2 uur van Salisbury. U kunt ook op de Heathrow Express vanaf het Central Bus Terminal op Heathrow. De coach brengt u naar Woking en dan moet je op een trein naar Grateley te krijgen.

Reizen met de trein: Salisbury (op de Waterloo naar Exeter trein lijn) is 9 mijl, bus naar Stonehenge, taxi van Amesbury.
Grateley station (stoppen voordat Salisbury) ligt op slechts 3 mijl te voet. (Volg de borden recht om Cholderton van het station.) Taxi vanaf Grateley kost ongeveer 12, boek een van tevoren.

In de avond van Salisbury kunt u een bus naar Amesbury en krijgen dan een taxi naar het hostel (ca. 7 uit Amesbury, 25 uit Salisbury. Kan voor maximaal 6 personen.)

Een lokale taxibedrijf kan worden genoemd op 01980 594411 vertel hen de jeugdherberg je gestuurd!