X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Stonehenge Youth Hostel

Amesbury Road, Cholderton, Wilts SP4 0EW, Salisbury, Engeland

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Met de auto:

A303 van Londen / Andover

Verlaat de A303 bij knooppunt ondertekend 'Hungerford, Marlborough A346 en A338 Salisbury'. Verder door het dorp Cholderton na de bruine borden voor Cholderton Rare Breeds Farm, waar we zijn gevestigd.

A303 van Amesbury

Verder op A303 richting Andover. Na ongeveer 3 mijl, verlaat de A303 bij afslag ondertekend 'Hungerford, Marlborough A346 en A338 Salisbury'. Aan het einde van de afrit rechtsaf de A338 richting Cholderton. Verder door het dorp Cholderton na de bruine borden voor Cholderton Rare Breeds Farm, waar we zijn gevestigd.

Van Salisbury (ca. 20 minuten)

Verlaat Salisbury via de A30 London Road. Verder op A30 tot rotonde. Neem de eerste afslag op de ondertekend A338 Swindon / Marlborough en The Winterbournes rotonde. Verder door de Winterbournes volgende alle borden voor A338 Marlborough en Swindon. Verder op A338 door middel van Porton en Allington naar het dorp van Cholderton. Wanneer u het dorp Cholderton te voeren, neemt u de eerste afslag links na het teken voor 'Rare Breeds Farm', waar we zijn gevestigd.


Slechts 4 mijl van Stonehenge.

Grote parkeerplaats beschikbaar is, kunnen coaches huisvesten.

Volg de bruine toeristische informatie borden naar de 'Rare Breeds Farm'.

Reizen met de bus: als je naar Stonehenge en Amesbury er zijn bussen elke 20-30 minuten de meeste dagen (reistijd ca. 35 minuten) en taxi vanaf daar is ongeveer 10 (delen van maximaal 6).

Van Salisbury naar Cholderton op de 66 of 67, vier ritten alleen van maandag tot zaterdag, geen service op een zondag, geen service in de avonduren. Stap uit bij de Crown Pub en het is een 20 minuten lopen naar het hostel. Volg de bruine 'zeldzame rassen boerderij' borden.
Een link naar de bus tijdschema is hieronder:
http://www.wiltshire.gov.uk/bus-service-changes-oct2011-bourne-valley.pdf

Coach naar Heathrow en Gatwick 1,5-2 uur van Salisbury. U kunt ook op de Heathrow Express vanaf het centrale busstation op Heathrow. De bus brengt u naar Woking en dan moet je op een trein te Grateley te krijgen.

Reizen met de trein: Salisbury (op de Waterloo naar Exeter trein lijn) is 9 mijl, bus naar Stonehenge, taxi van Amesbury.
Grateley station (halte voor Salisbury) is slechts 3 mijl te voet. (Volg de borden recht om Cholderton van het station.) Taxi vanaf Grateley kost ongeveer 12, een boek van tevoren.

In de avond van Salisbury kunt u een bus naar Amesbury en vervolgens een taxi naar het hostel (ong. 7 van Amesbury, 25 uit Salisbury. Kan voor maximaal 6 personen.)

Een lokale taxi bedrijf kan worden opgeroepen op 01980 594411 vertel hen de jeugdherberg je gestuurd !!