X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Stolas Hostel

Av 14, Calle 35, San Jose, Costa Rica

Kaart & Route


94%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 90%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Door belasting en auto:
200 mts Noorden van 'La Sede Lechera'

Van Arenas San Pedro vier blokken Zuid (voorbij een brug) en sla rechtsaf, vervolgens rechtdoor drie blokken, hoekwoning in de rechterhand van de straat.

Van Veritas University driehonderd meter ten oosten, vervolgens de afslag naar rechts (Noord) en vooruit tweehonderd meter ziet u een hoekwoning in voor je, dat is het hostel te zien.


Met de bus:

Verlaat de luchthaven en naar de bushalte, dat is in de hoofdstraat. Eenmaal daar, neem een ​​bus (TUASA en stationwagon zijn de twee busmaatschappijen die je moet zoeken) naar San Jose, moet het kost je ongeveer US $ 1,00.
Zodra u het busstation tegenover een park en een kerk (Parque de la Merced) in San Jose, moet je uitstappen en u ofwel:

a) Neem een ​​taxi naar het hostel, die moet kosten tussen de US $ 4,00 en US $ 6,00. Wij raden u aan adressen van het hostel handig voor het geval de bestuurder niet weet waar het is te houden.

b) Begin te lopen Oosten in 2nd Avenue tot u de Caja Costarricense del Seguro Social gebouw (ongeveer een kilometer lopen) in de rechterhand van de straat te bereiken. Eenmaal daar moet je kijken naar de bussen die het hoofd te Zapote. Vraag naar de Zapote bussen die stoppen in de buurt Veritas University en neem die. Zorg ervoor dat het stuurprogramma dat u wilt uitstappen bij Veritas vertellen. Eenmaal daar, moet je driehonderd meter lopen Oosten, vervolgens de afslag naar links (Noord) en vooruit tweehonderd meter ziet u een hoekwoning in voor je, dat is het hostel te zien.