X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Stolas Hostel

Av 14, Calle 35, San Jose, Costa Rica

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Door de fiscale en de auto:
200 mts Noorden van 'La Sede Lechera'

Van Arenas San Pedro vier blokken Zuid (voorbij een brug) en sla rechtsaf, daarna rechtdoor drie blokken, hoekwoning in de rechterhand van de straat.

Van Veritas Universiteit driehonderd meter ten oosten, vervolgens de afslag naar rechts (Noord) en vooraf tweehonderd meter ziet u een hoekhuis voor je zien, dat is het hostel.


Met de bus:

Verlaat de luchthaven en naar de bushalte, dat is in de hoofdstraat. Eenmaal daar, neem een ​​bus (TUASA en stationwagon zijn de twee busmaatschappijen die je moet zoeken) naar San Jose, het moet je ongeveer US $ 1,00 kosten.
Zodra u het busstation tegenover een park en een kerk (Parque de la Merced) in San Jose te bereiken, moet je uitstappen en kan naar keuze:

a) Neem een ​​taxi naar het hostel, die moet kosten tussen de US $ 4,00 en US $ 6,00. Wij raden u aan adressen van het hostel handig voor het geval de bestuurder niet weet waar het is te houden.

b) Begin te lopen Oosten in 2nd Avenue totdat u de Caja Costarricense del Seguro Social gebouw (ongeveer een kilometer lopen) in de rechterhand van de straat te bereiken. Eenmaal daar moet je kijken naar de bussen die het hoofd naar Zapote. Vraag naar de Zapote bussen die stoppen in de buurt Veritas University en neem die. Zorg ervoor dat het stuurprogramma dat u wilt uitstappen bij Veritas vertellen. Eenmaal daar, moet je loopt driehonderd meter ten oosten, vervolgens de afslag naar links (Noord) en vooraf tweehonderd meter, vindt u een hoekhuis zien voor je, dat is het hostel.