X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Star Hostel

Cara Urosa 37b, Belgrado, Servië

Kaart & Route


83%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 90%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het centraal station en de internationale BUS aankomsten:

LET OP ER IS EEN GEBOUW MET NO37!
We zijn in het huis net iets meer eronder!

Met de tram (10 minuten rijden):
Neem tram NO.2 (het loopt van 4:20-23:20 tickets verkrijgbaar bij de chauffeur of kiosken) - richting Kalemegdan (Dorcol) - en stap uit op de 5e halte (van het treinstation 5stops; van de internationale bus aankomsten 4stops) direct na het verleden het Kalemegdan park en draait naar rechts.
U wordt in Cara Dusana straat. Ontvang overkant van de straat slaat u rechtsaf en loop tot je tweede straat te bereiken aan de linkerkant. We zijn in een huis tegenover het basketbal / voetbalveld. Cara Urosa straat no37b
Te voet:
Volg Karadjordjeva Straat rubriek LINKS, (dat is de een op de voorzijde van het station en de internationale bus aankomsten) volgt de trambaan naar het fort - park Kalemegdan 10 minuten lopen, dan U-bocht naar rechts en volg de heuvel / parkeren aan uw linkerkant. Sla linksaf bij de eerste straat, nog na het park. Lopen op en neer de heuvel tot u het einde van het park te komen aan uw linkerkant. Draai daar in Cara Dusana straat en volg de tramsporen. De 3e straat links / seconde aan de rechterkant is CARA urosa straat, we zijn op geen 37b net naast het basketbal / voetbalveld.

Vanaf het vliegveld:
Wij organiseren pick-ups voor een vaste prijs.
U kunt gaan met een shuttle naar het Slavija vierkante
Vanaf hier kunt u een goedkope taxi nemen naar ons, krijgen stadsbus of trolley bus 31, 21, 22 of 29 in de richting van de studenten park (laatste halte) en dan, loop naar de 2e straat rechts, ga de heuvel af totdat je brede weg te bereiken met tram tracks Cara Dusana straat, links en dan 1e straat rechts

Taxirit van de bus-of treinstations moet kost 4-5 euro tops (circa 400-450 dinars)
NIET DE ONES NEMEN VOOR HEN
BEO en Beogradski TAXI rekent u tot 5 maal MEER

Vanaf het vliegveld is ongeveer 15 euro (ongeveer 1500 dinars) zou moeten kosten

Straatnaamborden zijn in het Cyrillisch dus check onze kaart waar u de straatnamen vindt in zowel Cyrillisch en Romeinse Latijn.