X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar St. Clair Hotel and Hostel

577 Richards St., Vancouver, Vancouver, Canada

Kaart & Route


79%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 84%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 68%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld (YVR) naar het centrum van Vancouver en de St Clair Hostel

Door Openbaar vervoer
Na het verwijderen van Canada Douane en Immigratie, ga door de grote glazen deuren, en volg de borden voor het openbaar vervoer Canada Line. Betaal uw tarief en krijgen een transfer ticket.
Boord van de Skytrain op het platform ondertekenen Canada Line Waterfront.
Aankomen op de bestemming halte CITY CENTER STATION. Stap uit Skytrain en afslag naar Georgië St.
Ga naar het oosten (aan de rechterkant als u komen roltrap) een blok naar Seymour St.
Draai links en ga een blok naar Dunsmuir St. rechtsaf (oost) lopen een blok naar Richards St., linksaf (noord). Het St Clair Hostel is het slechts enkele meters naar beneden Richards St., onder de klok met de afbeelding van een schip.
Uw reis duurt ongeveer 25 minuten in beslag nemen op Skytrain en nog eens 5 minuten lopen naar het St Clair Hotel.

BC Transit Info: 604-953-3333

Met de taxi-Cab
Taxi-taxi's zijn beschikbaar op de luchthaven verlaat. Taxitarieven zijn $ 40 - $ 50 (of meer) van de YVR luchthaven naar St Clair Hotel. Uw reis zal ongeveer 30 minuten duren tot 1 uur, afhankelijk van de tijd van de dag en verkeersomstandigheden.

Andere BC Transit routes

Kenmerkend is dat de makkelijkste routes naar het centrum van Vancouver locaties, zoals de St Clair Hotel - Hostel, zijn de Skytrain dienst of een van de Downtown bestemd bussen. Voor busroutes dat de binnenstad gebieden bedienen, vraag de chauffeur om een ​​stop in de buurt van Richards en Dunsmuir straten.

De Skytrain stations Stadium, Granville, Burrard, Waterfront, en de Seabus terminal zijn allemaal binnen vijf korte stadsblokken van het hostel (ja, we hebben zeker een centrale locatie).

Echter, van deze, de Granville Station ligt het dichtst bij de St Clair ... iets meer dan 1 blok verderop. Stap uit de Skytrain auto op Granville Station neemt u de afslag Dunsmuir Street, loop in oostelijke up Dunsmuir St. (ongeveer 1-1 / 2 korte blokken) naar Richards St., linksaf Richards St., op slechts een paar passen, op zoek naar de klok afbeelding van een schip met.

BC Transit Info 604-953-3333

Van de CN - Amtrak trein of Greyhound station

Verlaat het station, op zoek naar de Skytrain aan uw linkerhand, ga de trap op en koop een kaartje uit de automaat kiosk. Neem de Skytrain naar het westen in de richting van het centrum (Waterfront), stapt uit de Skytrain auto op Granville Station, gebruikt u de afslag Dunsmuir Street, loop in oostelijke up Dunsmuir St. (ongeveer 1-1 / 2 korte blokken) naar Richards St., linksaf Richards St., slechts enkele minuten lopen, op zoek naar de klok afbeelding van een schip met.

Reistijd: ongeveer 10 minuten

Met de auto

Meer uitgebreide kaart en street informatie is beschikbaar door te klikken op de Google Map hieronder. Hebben een veilige reis. Wij verheugen ons op uw komst op de St. Clair Hotel - Hostel!
-