X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar St. Clair Hotel and Hostel

577 Richards St., Vancouver, Vancouver, Canada

Kaart & Route


74%Klassement

  • 73%Waarde voor uw geld
  • 76%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 87%Personeel
  • 67%Sfeer
  • 63%Properheid
  • 61%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld (YVR) naar het centrum van Vancouver en de St Clair Hostel

Door Public Transit
Na het uitschakelen van Canada Douane en Immigratie, ga door de grote glazen deuren, en volg de borden voor het openbaar vervoer CANADA LINE. Betaal uw tarief en krijgen een transfer ticket.
Boord van de Skytrain op het podium teken CANADA LINE naar Waterfront.
Aankomen op de bestemming halte CENTRUM STATION. Stap uit Skytrain en afslag naar Georgië St.
Ga naar het oosten (naar rechts als je komt roltrap) een blok naar Seymour St.
Draai links en ga een blok naar Dunsmuir St. rechtsaf (oost) lopen een blok naar Richards St. linksaf (noord). De St Clair Hostel ligt op slechts een paar stappen naar beneden Richards St., onder de klok met de afbeelding van een schip.
Uw reis duurt ongeveer 25 minuten op Skytrain te nemen en nog 5 minuten lopen naar het St Clair Hotel.

BC Transit Info: 604-953-3333

Met de taxi-Cab
Taxi-taxi's zijn beschikbaar op de luchthaven verlaat. Taxitarieven zijn $ 40 - $ 50 (of meer) van de YVR luchthaven naar St Clair Hotel. Uw reis duurt ongeveer 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van het tijdstip waarop en verkeersomstandigheden.

Andere BC Transit routes

Typisch, de makkelijkste routes naar het centrum van Vancouver locaties, zoals de St Clair Hotel - Hostel, zijn de Skytrain dienst of een van de Downtown bestemde bussen. Voor buslijnen die de binnenstad gebieden bedienen, vraag de chauffeur voor een stop in de buurt van Richards en Dunsmuir straten.

De Skytrain stations Stadion, Granville, Burrard, Waterfront en de Seabus terminal zijn allemaal binnen vijf korte huizenblokken van het hostel (ja, we hebben zeker een centrale locatie).

Echter, van deze, de Granville station is het dichtst bij de St Clair ... iets meer dan 1 blok verderop. Stap uit de Skytrain auto op Granville Station neemt u de afslag Dunsmuir Street, loop in oostelijke up Dunsmuir St. (ongeveer 1-1/2 korte blokken) naar Richards St., linksaf Richards St., op slechts een steenworp afstand, op zoek naar de klok afbeelding van een schip met.

BC Transit Info 604-953-3333

Vanaf de CN - Amtrak trein of Greyhound station

Verlaat het station, op zoek naar de Skytrain op links, ga de trap op en koop een kaartje uit de automaat kiosk. Neem de Skytrain naar het westen in de richting van het centrum (Waterfront), stapt uit de Skytrain auto op Granville station de uitgang Dunsmuir Street, loop in oostelijke up Dunsmuir St. (ongeveer 1-1/2 korte blokken) naar Richards St., linksaf Richards St., op slechts een steenworp afstand, op zoek naar de klok afbeelding van een schip met.

Reistijd: ongeveer 10 minuten

Met de auto

Meer uitgebreide kaart en street informatie is beschikbaar door te klikken op de onderstaande Google Map. Heb een veilige reis. Wij verheugen ons op uw komst op de St. Clair Hotel - Hostel!
-