X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar St Christopher's Village

165 Borough High Street, Londen, Engeland

Kaart & Route


83%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 83%Personeel
  • 81%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf vliegveld Heathrow:
Neem de Piccadilly Line naar Green Park. Verander op de Eastbound Jubilee Line naar London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Wij zijn op minder dan vijf minuten lopen.

Vanaf Victoria Station:
Neem de Circle en District Line Westminster verandering op de Eastbound Jubilee Line naar London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Wij zijn op minder dan vijf minuten lopen.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de trein naar station London Bridge en afrit via de afrit naar de taxi's of bussen. Sla linksaf bij de eerste stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten.

Vanaf Stansted:
Neem de trein naar Liverpool Street. Bus 35 vanaf daar stopt pal voor onze deur op Borough High Street. U kunt ook de centrale buis lijn aan Bank, stap over op Northern Line en ga een halte naar London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Wij zijn op minder dan vijf minuten lopen.

Vanaf station Waterloo:
Neem de Jubilee lijn twee haltes naar London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Wij zijn op minder dan vijf minuten lopen.

Vanaf Luton Airport:
Neem de Thameslink trein van Luton Station rechtstreeks naar London Bridge. Afrit via de afrit naar de taxi's of bussen. Sla linksaf bij de eerste stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten.