X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar St Christopher's Shepherds Bush

Belushis Bar, 13-15 Shepherds Bush Green., Londen, Engeland

Kaart & Route


78%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 83%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 71%Faciliteiten

Vertaald door Google Het hostel ligt aan de overkant van Bush Station de Shepherd's op de Central Line.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Neem de metro naar Hammersmith, veranderen in Hammersmith & City lijn, ga een halte naar Shepherds Bush Market. Verlaat het station en sla linksaf en loop 800metres naar ons op de rotonde. U kunt ook bus aan Shepherd's Bush Green van Hammersmith, het verlaten van een 50 meter lopen naar St Christopher's Inn en Belushi's Bar.

Vanaf Victoria Station:
(Met inbegrip van het busstation) Vang de Victoria Line naar Oxford Circus, veranderen op Central Line naar Shepherd's Bush. Wij zijn gevestigd tegenover het station aan de linkerkant. Als alternatief, spring op de bus 46 recht op onze deur.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de bovengrondse trein naar Clapham Junction. Vanaf hier vangen de overland trein direct naar Shepherd's Bush. We zijn gelegen tegenover het station aan de linkerkant.

Vanaf vliegveld Stansted:
Neem de trein naar London Liverpool Street, dan hop op de Central Line naar Shepherd's Bush. We zijn gelegen tegenover het station aan de linkerkant.

Vanaf Waterloo Station:
Neem de Jubilee Line naar Bond Street en verandering op centraal lijn naar Shepherd's Bush. We zijn gelegen tegenover het station aan de linkerkant.

Vanaf Luton Airport:
Neem de Thameslink trein van Luton Station rechtstreeks naar King Cross. Verander hier om de Northern Line naar Tottenham Court Road en daar overstappen op de west-gebonden Central Line naar Shepherd's Bush. We zijn gelegen tegenover het station aan de linkerkant.