X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar St Christopher's Shepherds Bush

Belushis Bar, 13-15 Shepherds Bush Green., Londen, Engeland

Kaart & Route


82%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 86%Personeel
  • 79%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Het hostel is gelegen aan de overkant van Bush Station de Shepherd's op de Central Line.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Neem de metro naar Hammersmith, veranderen in Hammersmith & City Line, ga een halte naar Shepherds Bush Market. Verlaat het station en sla linksaf en loop 800metres om ons bij de rotonde. U kunt ook de bus aan Shepherd's Bush Green van Hammersmith, waardoor er een 50 meter lopen naar St Christopher's Inn en Belushi's Bar.

Vanaf Victoria Station:
(Inclusief het busstation) Vang de Victoria Line naar Oxford Circus, stap over op de Central Line naar Shepherd's Bush. Wij zijn gevestigd tegenover het station aan de linkerkant. Als alternatief, spring op de bus 46 recht op onze deur.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de bovengrondse trein naar Clapham Junction. Vanaf hier vangen de overland trein rechtstreeks naar Shepherd's Bush. We zijn gelegen tegenover het station aan de linkerkant.

Vanaf vliegveld Stansted:
Neem de trein naar London Liverpool Street, dan hop op de Central Line naar Shepherd's Bush. We zijn gelegen tegenover het station aan de linkerkant.

Van Waterloo Station:
Neem de Jubilee Line naar Bond Street en stap over op de Central Line naar Shepherd's Bush. We zijn gelegen tegenover het station aan de linkerkant.

Vanaf Luton Airport:
Neem de Thameslink treinstation van Luton Station rechtstreeks naar King Cross. Verander hier om de Northern Line naar Tottenham Court Road en dan overstappen op de-westelijke richting Central Line naar Shepherd's Bush. We zijn gelegen tegenover het station aan de linkerkant.