X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar St Christopher's Oasis

59 Borough High Street, Londen, Engeland

Kaart & Route


78%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 82%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 78%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 69%Properheid
  • 71%Faciliteiten

Vertaald door Google De receptie is in het dorp. Het is gelegen op slechts vijf minuten van de weg op 165 Borough High Street.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Neem de Piccadilly Line naar Green Park, veranderen op de oostwaartse Jubilee Line naar London Bridge. Neem de Borough High St afrit roltrappen naar straatniveau en sla linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print de kaart hierboven om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de trein naar London Bridge Station uitgang via de uitgang voor de taxi's of bussen. Sla linksaf bij de 1e stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten.

Vanaf vliegveld Stansted:
Neem de trein naar Liverpool Street. Bus 35 stopt pal voor onze deur op Borough High Street.
Of neem de centrale buis lijn aan Bank en ga naar de noordelijke lijn dan. Ga een halte naar London Bridge. Neem de Borough High St afrit roltrappen naar straatniveau en sla linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print de kaart hierboven om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf vliegveld Luton:
Neem de Thameslink trein van Luton Station rechtstreeks naar London Bridge. Verlaten via de uitgang voor de taxi's of bussen. Sla linksaf bij de eerste stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten. Gelieve print de kaart hierboven om u te helpen uw weg te vinden.

Van Victoria Coach en het treinstation:
Neem de Circle of District Line naar Westminster en daar overstappen op de oostelijke Jubilee Line. Stap uit bij London Bridge. Neem de Borough High St afrit roltrappen naar straatniveau en sla linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print de kaart hierboven om u te helpen uw weg te vinden.

Van Waterloo Station:
Neem de Jubilee lijn voor twee haltes en stap uit bij London Bridge. Neem de Borough High St afrit roltrappen naar straatniveau en sla linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print de kaart hierboven om u te helpen uw weg te vinden.