X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar St Christopher's Oasis

163 Borough High Street, SE1 1HR, Southwark, Londen, Engeland

Kaart & Route


74%Klassement

  • 74%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 79%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 64%Properheid
  • 65%Faciliteiten

Vertaald door Google De receptie is in het dorp. Het is gelegen op slechts vijf minuten van de weg op 165 Borough High Street.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Neem de Piccadilly Line naar Green Park; veranderen op de oostwaartse Jubilee Line naar London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de trein naar station London Bridge verlaten via de uitgang voor de taxi's of bussen. Sla linksaf naar de 1e stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten.

Vanaf vliegveld Stansted:
Neem de trein naar Liverpool Street. Bus 35 stopt voor onze deur op Borough High Street.
Of neem de Central metrolijn aan Bank en dan overstappen op de Northern Line. Ga een halte naar London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf Luton Airport:
Neem de Thameslink treinstation van Luton Station rechtstreeks naar London Bridge. Exit via de uitgang voor de taxi's of bussen. Sla linksaf bij de eerste stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Van Victoria Coach en het treinstation:
Neem de Circle of District Line naar Westminster en daar overstappen op de oostelijke Jubilee Line. Stap uit bij London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Van Waterloo Station:
Neem de Jubilee lijn voor twee haltes en stap uit bij London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.