X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar St Christopher's Oasis-Female Only

163 Borough High Street, SE1 1HR, Southwark, Londen, Engeland

Kaart & Route


82%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 82%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google De receptie is in de Village. Het is gelegen op slechts vijf minuten van de weg bij 165 Borough High Street.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Neem de Piccadilly Line naar Green Park; veranderen aan de oostelijke Jubilee Line naar London Bridge. Neem de Borough High St exit roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de trein naar station London Bridge afrit via de afrit voor de taxi's of bussen. Sla linksaf naar de 1e stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten.

Vanaf vliegveld Stansted:
Neem de trein naar Liverpool Street. Bus 35 stopt pal voor onze deur op Borough High Street.
U kunt ook de centrale buis lijn naar Bank en daar overstappen op de Northern Line. Ga een halte verder naar London Bridge. Neem de Borough High St exit roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf Luton Airport:
Neem de Thameslink trein van Luton Station rechtstreeks naar London Bridge. Exit via de afrit naar de taxi's of bussen. Sla linksaf naar de eerste stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Van Victoria Coach en het treinstation:
Neem de Circle of District Line naar Westminster en ga naar de oostelijke Jubilee Line. Stap uit bij London Bridge. Neem de Borough High St exit roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf Waterloo Station:
Neem de Jubilee lijn voor twee haltes en stap uit bij London Bridge. Neem de Borough High St exit roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.