X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar St Christopher's Inn - London Bridge

121 Borough High Street, Londen, Engeland

Kaart & Route


83%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 83%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Ongeacht welke hostel je de controle in, receptie bevindt zich in het dorp. Het is gelegen op slechts 100 meter van de weg op 165 Borough High Street.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Neem de Piccadilly Line naar Green Park; veranderen aan de oostelijke Jubilee Line naar London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de trein naar station London Bridge afrit via de afrit naar de taxi's of bussen. Sla linksaf naar de 1e stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ca. 5min.

Vanaf vliegveld Stansted:
Neem de trein naar Liverpool Street. Bus 35 stopt pal voor onze deur op Borough High Street.
U kunt ook de centrale buis lijn naar Bank en daar overstappen op de Northern Line. Ga een halte naar London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Vanaf Luton Airport:
Neem de Thameslink trein van Luton Station rechtstreeks naar London Bridge. Afrit via de afrit naar de taxi's of bussen. Sla linksaf bij de eerste stoplichten net om de hoek. Dit is Borough High St. Sla linksaf en loop ongeveer vijf minuten. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Van Victoria Coach en het treinstation:
Neem de Circle of District Line naar Westminster en daar overstappen op de oostelijke Jubilee Line. Stap uit bij London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.

Van Waterloo Station:
Neem de Jubilee lijn voor twee haltes en stap uit bij London Bridge. Neem de Borough High St afslag roltrappen naar straatniveau en linksaf. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen. Gelieve print boven de kaart om u te helpen uw weg te vinden.