X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Soul Kitchen

Moika embankment 62 app 9, Sint-Petersburg, Rusland

Kaart & Route


99%Klassement

  • 98%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 99%Plaats
  • 99%Personeel
  • 98%Sfeer
  • 99%Properheid
  • 99%Faciliteiten

Vertaald door Google Van
Metrostation 'Admiralteyskaya':
sla rechtsaf en loop twee blokken tot Moika rivier, wanneer je het gezicht van de rivier rechtsaf en lopen tot 'rood' brug. over de brug en sla rechtsaf, loop langs de rivier tot aan de bouw van 62, onze entree is onder het eerste balkon (4e gebouw na de brug, links kant van de rivier), drukt op een knop en vergeet niet te vermelden dat u ' bent gaan Soul Kitchen hostel als u wordt gevraagd.

Vanaf de luchthaven:
Neem een ​​bus naar het metrostation 'Moskovskaya', de bus nummer 113, 213, of 13 als je gaat van terminal 2 en bus 39 is je gaat vanaf terminal 2, ga naar Sadovaya metrostation, bij het verlaten van de metro naar Grivtsova rijstrook, loop rechtdoor tot het einde van de straat (ongeveer 650 meter), op Moika embarkment rechtsaf en onze ingang is nadat de bank (die met de prachtige balkon).

Met de bus

van het busstation linksaf, lopen tot Liteiniy vooruitzicht, neemt u de bus nummer 3 in de richting van prospect Nevski (naar rechts), ga 9 haltes tot 'Malaya morskaya' bushalte, gaan dezelfde richting met de bus tot 'Gorokhovaya' street , slaat u linksaf en sla na de brug, langs de rivier tot aan de bouw van 62, onze entree is onder het eerste balkon (4e gebouw na de, linkerzijde van de rivier de brug), drukt op een knop en vergeet niet om vermelden dat je gaat Soul Kitchen hostel als u wordt gevraagd.Met de auto

Houd er rekening mee dat bij het hostel gebouw met de auto moet je wenden tot Moika rivier Gorokhovaya straat (eenrichtingsverkeer) te bereiken.

Met de taxi

Taxi kunnen verschillend zijn afhankelijk van de tijd, in de nacht de rit van
zal de luchthaven ongeveer 800 RUB en rond 900 RUB kosten in de
overdag, als je van Moskovskiy station is het ongeveer 400 RUB

Wees je bewust van particuliere taxi service - zelfs als ze zeggen dat ze op een meter, gebruik ze niet, omdat ze zullen proberen om uw geld te stelen omdat Russische taxi geen meter gebruiken - prijzen zijn vast! Als je een taxi kantoor gebruiken in de luchthaven bespreken de prijs en neem de ontvangst voordat je jouney. Vermijd aanbiedingen van de taxichauffeurs, zelfs als ze het bedrijf badge met hen.
Beste manier is om een ​​taxi te reserveren op voorhand telefonisch, online, of contact met ons op.