X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Soph & Chris Northern Backpackers

Agias Theklas 12, Monastiraki, Athene, Griekenland

Kaart & Route


82%Klassement

  • 78%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 84%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 74%Faciliteiten

Vertaald door Google Om Soph & Chris te krijgen van zowel de luchthaven of Piraeus Port kan niet eenvoudiger:

- Van de luchthaven van de vangst van de metro (blauwe lijn) rechtstreeks naar Monastiraki - geen wijzigingen nodig! Het duurt ongeveer 40 minuten.

- Van Piraeus Port vangen de groene lijn rechtstreeks naar Monastiraki - geen wijzigingen nodig! Het duurt ongeveer 20 minuten.

Bij aankomst neemt u de afslag op Monastiraki plein, als je eenmaal in het vierkant draai je rug naar de Acropolis heuvel: u zult een ijssalon genaamd 'Mattonella' zien. Steek Ermou straat over en loop naar beneden langs Ermou St voor slechts een paar meter (ongeveer 20 treden!) - We zijn op de tweede kleine straat rechts: Agias Theklas.

De receptie is op nummer 10 - u zult de gele en groene gebouw niet missen! Onze nieuwe kamers zijn op nummer 12 - naast de deur naar AthenStyle!

Met de bus: als je aankomt laat in de nacht op de luchthaven, de bus naar het Syntagma-plein (het duurt 20 minuten 's nachts en rijdt 24 uur per dag) en loop langs Mitropoleos Street (10 minuten) naar Monastiraki plein. Je zult weten dat je er bent wanneer je ruikt lekker eten en wandelen tussen de Gyros (Griekse kebab!). Als je eenmaal in het vierkant draai je rug naar de Acropolis Hill: u zult een ijssalon genaamd 'Mattonella' zien. Steek Ermou straat over en loop naar beneden langs Ermou st voor slechts een paar meter (ongeveer 20 treden!) Zijn we op de tweede kleine straat rechts: Agias Theklas.

De receptie is op nummer 10 - u zult de gele en groene gebouw niet missen! Onze nieuwe kamers zijn op nummer 12 - naast de deur naar AthenStyle!

OPMERKING: Hostel ligt net naast de beroemde AthenStyle, op Agias Theklas 12. CHECK-IN is bij de receptie, op Agias Theklas 10.