X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Soho People's Square Youth Hostel

NO. 1307 South Suzhou Rd, Huangpu District, Shanghai, China

Kaart & Route


80%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 82%Personeel
  • 74%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google Welkom bij SOHO Hostel
Er zijn metrostations in de buurt van de luchthaven Hongqiao en de 4 grote stations van Shanghai Pudong International Airport,. Als je hier komt met de metro, uitstappen bij de Xinzha Rd station (lijn 1)
(新闸路) en gebruik afrit 1, zal je een brug op een andere kant van de weg (links) te zien, steek de weg over en gaan langs het pad aan de linkerkant van de brug (Raak de rivier niet oversteken), dan ga langs de rivier (westkant) en ons hostel ligt op 200 meter vooruit.

Met de taxi, dan kunt u het onderstaande adres te drukken in het Chinees en laten zien aan de chauffeur, loop dan naar het oosten gedurende 1 minuut.
Een mooie dag verder.
【】 Taxi Breng mij alstublieft naar (请 带 我 去):
上海市黄浦区南苏州路1307号(近成都北路),成都北路尽头,南北高架桥下面
(车无法入内,下车后请指点客人往东即九子公园方向走1分钟即可,感谢您的帮助)____________________________________________________________________________________________
【】 Airport:
Van de luchthaven Hongqiao
(1) Neem metrolijn 2 (Hongqiao Terminal 2 Station) naar Peoples Square Station (人民 广场 站), chansfer aan metrolijn 1 tot Xinzha Road Station (新闸路 站), van de afrit No1, u zult een zien brug op een andere kant van de weg (links), steek de weg over en gaan langs het pad aan de linkerkant van de brug (Raak de rivier niet oversteken), ga dan langs de rivier (westkant) en ons hostel ligt op 200 meter vooruit, totaal bereik 17.2 kilometer.
(2) De kosten van de taxi is ongeveer 50 RMB / 70 RMB (23:00 ~ 05:00)

Vanaf de internationale luchthaven Pudong:
(1) Neem metrolijn 2 (Pudong International Airport) naar Peoples Square Station (人民 广场 站), chansfer aan metrolijn 1 tot Xinzha Road Station (新闸路 站), van de afrit No1, zal je een brug zien op een andere kant van de weg (links), steek de weg over en gaan langs het pad aan de linkerkant van de brug (Raak de rivier niet oversteken), ga dan langs de rivier (westkant) en ons hostel ligt op 200 meter vooruit .
(2) Bbefore 23:00, neem pendelbus lijn 2 naar eindstation (jing'an tempel 静安 寺), neem dan de taxi ongeveer 13 RMB, indien na 23.00 uur, kunt u shuttlebus middernacht lijn nemen '守 航线' aan Yan'an Rd Zhejiang Zhong Rd (延安 路 浙江 中路), neem dan een taxi ongeveer 20 RMB naar ons hostel.
(3) Neem de Maglev trein naar Long Yang Road Station 龙阳路 站 (op vertoon van uw vliegticket dan tarief 40 RMB, of anders 50 RMB), schakel dan over op metrolijn 2 naar Peoples Square (人民 广场 站), chansfer Metro lijn 1 naar Xinzha Road Station (新闸路 站), van de afrit No1, zul je een brug op een andere kant van de weg (links) te zien, steek de weg over en gaan langs het pad aan de linkerkant van de brug (Gebruik de rivier niet oversteken), ga dan langs de rivier (westkant) en ons hostel ligt 200 meter verderop.
(4) De kosten van de taxi is ongeveer 160 RMB / 200 EMB (23:00 ~ 05:00)
____________________________________________________________________________________________
【】 Rail:
Shanghai Railway Station (上海):
(1) Neem metrolijn 1 tot Xinzha Road Station (新闸路 站), van de afrit No1, zal je een brug op een andere kant van de weg (links) te zien, steek de weg over en gaan langs het pad aan de linkerkant kant van de brug (Raak de rivier niet oversteken), ga dan langs de rivier (westkant) en ons hostel ligt 200 meter verderop, in totaal gebied van 1,9 kilometer, het tarief 3 RMB
(2) De kosten van de taxi is ongeveer 12 RMB/16 RMB (23:00 ~ 05:00)

Shanghai South Railway Station (上 海南):
(1) Neem metrolijn 1 tot Xinzha Road Station 新闸路 站), van de afrit No1, zul je een brug op een andere kant van de weg (links te zien), steek de weg over en gaan langs het pad aan de linkerkant van de brug (Raak de rivier niet oversteken), ga dan langs de rivier (westkant) en ons hostel ligt 200 meter verderop, totaal bereik 12,7 kilometer met het tarief 4 RMB
(2) De kosten van de taxi is ongeveer 50 RMB / 70 RMB (23:00 ~ 05:00)

Shanghai Hongqiao station (上海 虹桥):
(1) Neem de metro lijn 2 naar Peoples square (人民 广场 站) en dan veranderen lijn 1 naar Xinzha Rd (新闸路 站) station, vanaf de afrit No1, zal je een brug op een andere kant van de weg te zien ( links), steek de weg over en gaan langs het pad aan de linkerkant van de brug (Raak de rivier niet oversteken), ga dan langs de rivier (westkant) en ons hostel ligt op 200 meter vooruit. (Tijdens de 06:30-21:00)
(2) De kosten van de taxi is ongeveer 50 RMB / 70 RMB (23:00 ~ 05:00)

West treinstation van Shanghai (上海 西):
(1) Neem lijn 11 naar Jiangsu Rd (江苏 路 站), en verandering lijn 2 naar Peoples square (人民 广场 站), verander dan lijn 1 naar Xinzha Rd station (新闸路 站), van de afrit No1, je zal een brug op een andere kant van de weg (links) te zien, dan de straat oversteken en gaan langs het pad aan de linkerkant van de brug (Raak de rivier niet oversteken), ga dan langs de rivier (westkant) en onze hostel ligt 200 meter verderop.
(2) De kosten van de taxi is ongeveer 30 RMB / 40 RMB (23:00 ~ 05:00)
____________________________________________________________________________________________
【】 Bus:
Bus Aankomst Stop Naam: Xin Zha Rd North Chengdu Road (新闸路 成都 北路) Bus nr. 64, nr. 801, nr. 19, nr. 136, Nr 253, nr. 869, nr. 933, nr. 15, nr. 21, nr. 927, nr. 939, nr. 921
____________________________________________________________________________________________
【】 Metro: Neem de metro lijn 1 naar Xinzha road station (新闸路 站) en stap uit op de 1e afslag uit het station, zal je een brug op een andere kant van de weg (links) te zien, dan de straat oversteken en ga langs het pad aan de linkerkant van de brug (Gebruik de rivier niet oversteken), ga dan langs de rivier (westkant) en ons hostel ligt op 200 meter vooruit. ____________________________________________________________________________________________
【】 Parkeren: Parkeren is mogelijk in de buurt zuiden soozhou weg (door het noorden Chengdu weg)