X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Soggiorno Fortezza Fiorentina

Viale Fratelli Rosselli 61, Florence, Italië

Kaart & Route


93%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 98%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de trein:
Vanaf het centraal station (Firenze Santa Maria Novella) hoeft u alleen maar 7 minuten om onze plaats te krijgen:
met het platform in de rug neemt u de afslag rechts; de trap vindt u de halte van de tram 'Alemannen-STAZIONE' te zien, een verblijf in dezelfde stoep en ga rechts langs Via Luigi Alamanni; Volg deze straat voor ongeveer 400 meter tot aan het grote kruispunt met Viale Fratelli Rosselli; na de verkeerslichten aan de rechterkant vindt u een winkel met de naam 'Schiffini' te zien, we zijn naast de winkel op het nummer 61.

Met de auto:
Hoewel nog steeds op de snelweg, neemt u de afslag "FIRENZE SCANDICCI". Volg de aanwijzingen voor FLORENCE en blijf rechtdoor rijden voor een tijdje totdat je de brug over de "Arno river", genaamd "Ponte alla VITTORIA" oversteken. Blijf rechtdoor gaan. Sla linksaf bij de 3e verkeerslichten en direct rechtsaf, volg de straat en voer "VIA GUIDO MONACO" waar u het grote hotel Leonardo Da Vinci kunt zien; Aan het einde van de straat slaat u meteen linksaf in een kleine straat ziet u op de hoek van deze straat de winkel met de naam 'Schiffini', het nummer 61, waar we zijn, blijven naast deze winkel. U kunt de auto op de straat (alleen blauwe lijnen) voor 1,60E vanaf 08:00 te parkeren tot 20:00 (ze zijn gratis tijdens de nacht en op zondag en alle feestdagen); of u kunt ons vragen om te boeken voor u een auto plaats in onze garage partner voor 15E per dag.

Met het vliegtuig:
Als je het land in Pisa kunt u de Airport Shuttle vangen. www.terravision.eu is de lage kosten busdienst die u kunt gebruiken. www.ferroviedellostato.it is de website waar u de trein dienstregeling van de luchthaven van Pisa kan vinden. Alle overdracht diensten afzetten bij het centraal station van Santa Maria Novella (SMN). Vanaf daar volgt u de aanwijzingen die u hierboven ziet.
Als je landt in Florence heb je twee opties: je kunt de taxi nemen een vast bedrag van € 20 plus 1 euro per zak; of u kunt de bus Volainbus dat brengt u naar het centraal station, kunt u een ticket aan boord te kopen te nemen, het kost 6 euro; kunt u de dienstregeling hier www.ataf.net zien. Vanaf het centraal station volg de aanwijzingen die u hierboven ziet.