X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Smart Hyde Park View

16 Leinster Terrace W2 3EU?, Londen, Engeland

Kaart & Route


78%Klassement

  • 74%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 81%Personeel
  • 73%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 69%Faciliteiten

Vertaald door Google Kaart en routebeschrijvingen

Met het vliegtuig
Vanaf vliegveld Heathrow
Via de Heathrow Express
Geschatte reistijd: 35 minuten
Volg de borden op de luchthaven met de Heathrow Express instapbordes vinden. Aan boord van de Heathrow Express en blijven op de trein tot het bereiken van Paddington Station. Verlaat de Heathrow Express naar Paddington Station en verlaat het station op Praed Street. Draai naar rechts en ga rechtdoor. Praed Street wordt Craven Road. Craven Road wordt Craven Hill. Craven Hill wordt CRAVEN TUINEN. Op de kruising van CRAVEN TUINEN en Leinster Terrace linksaf Leinster Terrace. U zult het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, Londen W2 3EU.

Via de London Underground
Geschatte reistijd: 1 uur, 10 minuten
Boord van een Piccadilly Line trein van terminal 4 naar Hof Earls, wijziging van de noordelijke District Line via Edgware Road, of westwaartse Circle Line via King's Cross. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanaf vliegveld Gatwick
Via de Gatwick Express trein
Geschatte reistijd: 55 minuten
Volg de indicatieve borden voor de Gatwick Express of Southern trein naar London Victoria. Aan boord van de trein en blijven aan boord totdat je Victoria Station te bereiken. Schakel over naar de Londense metro en aan boord van een Victoria lijn trein naar het noorden. Op Oxfort Circus station wijziging in Central Line, in westelijke richting. Stap uit bij station Queensway. Wanneer u het station slaat u verlaat rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Via de Gatwick Express Coach
Geschatte reistijd: 1 uur, 40 minuten
Volg de indicatieve borden naar de bushalte. Boord van een National Express bus naar Londen en blijven aan boord totdat je Victoria Coach Station te bereiken. Verlaat het busstation en volg de borden naar het treinstation Victoria / metrostation. Aan boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanaf vliegveld Stansted
Via de Stansted Express trein
Geschatte reistijd: 1 uur, 15 minuten
Volg de indicatieve borden voor de Stansted Express trein. Aan boord van de trein en blijven aan boord totdat je Liverpool Street Station te bereiken. Schakel over naar de Londense metro en aan boord van een Central Line trein richting West Ruislip, Northolt, Ealing Broadway of White City. Stap uit bij Queesway Station. Het verlaten van het station, steek Queensway Road en sla rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Via de Stansted Express Coach
Geschatte reistijd: 2 uur
Volg de borden naar het indicatieve Stansted busstation. Boord van een National Express London-gebonden coach en blijven aan boord totdat je London Victoria Coach Station te bereiken. Verlaat het busstation en volg de borden naar het treinstation Victoria / metrostation. Aan boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanaf Luton Airport
Via de Luton Express trein
Geschatte reistijd: 1 uur
Als je landt op London Luton Airport, neem de gratis Luton Airport shuttle bus van buiten de terminal in het Bay 1. Dit brengt u naar Luton Airport Parkway station in ongeveer 10 minuten waar u een First Capital Connect trein naar het zuiden kunnen nemen naar Londen. Aan boord van de trein en blijven aan boord totdat je Cross Station London King's bereiken. Transfer naar de Londense metro en boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Via de Luton Express Coach
Geschatte reistijd: 1 uur, 40 minuten
Als je landt op London Luton Airport, verlaat de terminal en ga naar de bushalte. Boord van de National Express London-gebonden coach en blijven aan boord totdat je London Victoria Coach Station te bereiken. Verlaat het busstation en volg de borden naar het treinstation Victoria / metrostation. Aan boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

MET DE TREIN
Van Paddington Station
Via de London Underground
Geschatte reistijd: 25 minuten
Aan boord van een Circle Line trein in westelijke richting naar High Street Kensington, of District Line trein richting Wimbledon. Stap uit bij metrostation Bayswater. Verlaat het station op QUEENSWAY. Steek QUEENSWAY en aan het eind linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester TERRAS en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace aan uw rechterhand.

Op Voet
Geschatte reistijd: 25 minuten
Verlaat het station op Praed Street / Craven Road en sla rechtsaf. Loop langs Craven Road totdat het CRAVEN Hill Road en ga verder als het wordt Craven Hill Gardens. Ga door tot de weg eindigt bij de kruising met Leinster Terrace. Sla linksaf Leinster Terrace en je de Smart Hyde Park View ziet op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace aan uw linkerhand.

Van London Victoria Station
Via de London Underground
Geschatte reistijd: 20 minuten
Aan boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Verlaat de trein op station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, steek Queensway Road en sla rechtsaf. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanaf Liverpool Street Station
Via de London Underground
Geschatte reistijd: 20 minuten
Aan boord van een Central Line trein richting West Ruislip, Northolt, Ealing Broadway of White City. Uitstappen bij Queesway Station en stap uit bij Queensway Road. Het verlaten van het station, steek Queensway Road en neem rechtsaf. t het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Met de metro
Central Line
Aan boord van een Central Line trein richting West Ruislip, Northolt of Ealing Broadway. Stap uit bij Queesway Station. Het verlaten van het station, steek Queensway Road en sla rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Circle Line
Aan boord van een Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

District Line
Vanuit het zuiden (Wimbledon)
Aan boord van een District Line trein richting Edgware Road. Stap uit bij het station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanuit het noorden (Edgeware Road)
Aan boord van een District Line trein richting Wimbledon. Stap uit bij het station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar QUEENSWAY ROAD. Aan het einde van Queensway Road linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf Leinster Terrace. Wandelend door Leinster Terrace, zal u het Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en Leinster Terrace. Gebruik de ingang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Met de bus
Van Piccadilly Circus
Regent Street / Jermyn Street Stop Y
Geschatte reistijd: 35 minuten
Boord van de Route 94 Bus richting Acton Green / Duke of Sussex. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en ga rechtsaf, lopen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Loop tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter totdat u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterzijde. Het Smart Hyde Park View heeft een entree in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.

Van Oxford Circus
Oxford Circus Stop RC
Geschatte reistijd: 25 minuten
Boord van de Route 94 Bus richting Acton Green / Duke of Sussex OF de Route 390 Bus naar Notting Hill Gate. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en ga rechtsaf, lopen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Loop tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter totdat u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterzijde. Het Smart Hyde Park View heeft een entree in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.

Vanaf Victoria Station
Victoria Station Stop G
Geschatte reistijd: 25 minuten
Boord van de Route 148 Bus naar Shepherds Bush. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en ga rechtsaf, lopen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Loop tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter totdat u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterzijde. Het Smart Hyde Park View heeft een entree in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.

Vanaf station King's Cross
King's Cross Stop R
Geschatte reistijd: 45 minuten
Aan boord van de Route 390 Bus naar Notting Hill Gate. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en ga rechtsaf, lopen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Loop tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter totdat u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterzijde. Het Smart Hyde Park View heeft een entree in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.

Vanaf Liverpool Street Station
Totale geschatte reistijd: 1 uur, 15 minuten
1. Liverpool Street Stop K
Geschatte reistijd: 25 minuten
Boord van de Route 344 Bus richting Clapham Junction / St Johns Hill. Verlaat de bus bij Elephant & Castle Station Stop V.

2. Elephant & Castle Stop V
Geschatte reistijd: 40 minuten
Boord van de Route 148 Bus naar Shepherds Bush. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en ga rechtsaf, lopen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Loop tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter totdat u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterzijde. Het Smart Hyde Park View heeft een entree in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.