Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Hyde Park View Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 7.5
 • Beveiliging 8.2
 • Plaats 8.6
 • Personeel 8.0
 • Sfeer 7.1
 • Properheid 7.2
 • Faciliteiten 6.8

Plaats

16 Leinster Terrace W2 3EU

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Kaart & Route

Met Het Vliegtuig
Vanaf vliegveld Heathrow
Via de Heathrow Express
Geschatte reistijd: 35 minuten
Volg de borden in de luchthaven naar de Heathrow Express boarding platform te vinden. Boord van de Heathrow Express en blijven op de trein tot het bereiken van Paddington Station. Verlaat de Heathrow Express naar Paddington Station en het station te verlaten Praed Street. Sla rechtsaf en ga rechtdoor. Praed STREET wordt Craven Road. Craven Road wordt Craven Hill. Craven Hill wordt CRAVEN GARDENS. Op de kruising van CRAVEN GARDENS en LEINSTER TERRAS, sla linksaf de LEINSTER TERRAS. U vindt de Smart Hyde Park View zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU.

Via de London Underground
Geschatte reistijd: 1 uur, 10 minuten
Boord van een Piccadilly Line trein van terminal 4 naar station Earls Court, te wijzigen in de noordelijke District Line via Edgware Road, of westwaarts Circle Line via King's Cross. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanaf vliegveld Gatwick
Via de Gatwick Express-trein
Geschatte reistijd: 55 minuten
Volg de indicatieve borden voor de Gatwick Express of Southern trein naar London Victoria. Boord van de trein en blijven aan boord tot u Victoria Station te bereiken. Schakelen naar de Londense metro en aan boord van een Victoria Line trein naar het noorden. Op Oxfort Circus station wijziging in Central Line, in westelijke richting. Uitstappen bij Queensway station. Wanneer u het station slaat verlaat rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Via de Gatwick Express Coach
Geschatte reistijd: 1 uur, 40 minuten
Volg de indicatieve borden naar de bushalte. Boord van een National Express bus naar Londen en blijven aan boord tot je Victoria Coach Station te bereiken. Verlaat het busstation en volg de borden naar het treinstation Victoria / metrostation. Aan boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanaf vliegveld Stansted
Via de Stansted Express trein
Geschatte reistijd: 1 uur, 15 minuten
Volg de indicatieve borden voor de Stansted Express trein. Boord van de trein en blijven aan boord totdat je Liverpool Street Station te bereiken. Schakelen naar de Londense metro en aan boord van een Central Line trein richting West Ruislip, Northolt, Ealing Broadway of White City. Stap uit bij Queesway Station. Het verlaten van het station, steek Queensway Road en sla rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Via de Stansted Express Coach
Geschatte reistijd: 2 uur
Volg de indicatieve borden voor de Stansted busstation. Boord van een National Express London-gebonden coach en blijven aan boord totdat je London Victoria Coach Station te bereiken. Verlaat het busstation en volg de borden naar het treinstation Victoria / metrostation. Aan boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanaf Luton Airport
Via de Luton Express trein
Geschatte reistijd: 1 uur
Als je landt op London Luton Airport, neem de gratis Luton Airport shuttle bus van buiten de terminal op Bay 1. Dit brengt u naar Luton Airport Parkway station in ongeveer 10 minuten, waar u een First Capital Connect trein naar het zuiden kunnen nemen naar Londen. Boord van de trein en blijven aan boord totdat je Cross Station in Londen King's te bereiken. Transfer naar de Londense metro en boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Via de Luton Express Coach
Geschatte reistijd: 1 uur, 40 minuten
Als je landt op London Luton Airport, verlaat de terminal en ga naar de bushalte. Boord van de National Express London-gebonden coach en blijven aan boord totdat je London Victoria Coach Station te bereiken. Verlaat het busstation en volg de borden naar het treinstation Victoria / metrostation. Aan boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

MET DE TREIN
Van Paddington Station
Via de London Underground
Geschatte reistijd: 25 minuten
Aan boord van een Circle Line trein in westelijke richting naar High Street Kensington, of een District Line trein richting Wimbledon. Afslag bij het metrostation Bayswater. Verlaat het station op Queensway. Kruisen Queensway en aan het einde gaat u linksaf Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester TERRAS en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden LEINSTER TERRAS, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace aan uw rechterhand.

Te Voet
Geschatte reistijd: 25 minuten
Verlaat het station Praed STRAAT / Craven Road en sla rechtsaf. Loop langs Craven Road totdat het Craven Hill Road en ga verder als het wordt Craven Hill Gardens. Ga door tot de weg eindigt bij de kruising met LEINSTER TERRAS. Sla linksaf LEINSTER TERRAS en je de Smart Hyde Park View zullen zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace aan uw linkerhand.

Van London Victoria Station
Via de London Underground
Geschatte reistijd: 20 minuten
Aan boord van een westwaartse Circle Line trein richting High Street Kensington. Verlaat de trein op station Bayswater. Vanaf station Bayswater, steek Queensway Road en sla rechtsaf. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Van Liverpool Street Station
Via de London Underground
Geschatte reistijd: 20 minuten
Boord van een centrale lijn trein richting West Ruislip, Northolt, Ealing Broadway of White City. Uitstappen bij Queesway Station en stap uit bij Queensway Road. Het verlaten van het station, steek Queensway weg en neem rechtsaf. t het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Met de metro
Central Line
Boord van een centrale lijn trein richting West Ruislip, Northolt of Ealing Broadway. Stap uit bij Queesway Station. Het verlaten van het station, steek Queensway Road en sla rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Circle Line
Aan boord van een Circle Line trein richting High Street Kensington. Stap uit bij station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

District Line
Vanuit het zuiden (Wimbledon)
Aan boord van een District Line trein richting Edgware Road. Stap uit bij het station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Vanuit het noorden (Edgeware Road)
Aan boord van een District Line trein richting Wimbledon. Stap uit bij het station Bayswater. Vanaf Bayswater Station, slaat u rechtsaf naar Queensway WEG. Aan het einde van Queensway Road, sla linksaf de Bayswater Road. Als je loopt, kijk voor het Shell tankstation aan uw linkerhand, op de hoek van Porchester Terras en Bayswater Road. Bij de volgende kruising linksaf de LEINSTER TERRAS. Wandelen naar beneden Leinster Terrace, zal je de Smart Hyde Park View te zien op de hoek van Craven Hill TUINEN en LEINSTER TERRAS. Maak gebruik van de vooringang gelegen op 16 Leinster Terrace, London W2 3EU aan uw rechterhand.

Met De Bus
Van Piccadilly Circus
Regent Street / Jermyn Street Stop Y
Geschatte reistijd: 35 minuten
Boord van de Route 94 Bus richting Acton Green / Hertog van Sussex. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en sla rechtsaf, wandelen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Lopen tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter tot u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterhand. Het Smart Hyde Park View ingang is in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.

Van Oxford Circus
Oxford Circus Stop RC
Geschatte reistijd: 25 minuten
Boord van de Route 94 Bus richting Acton Green / Hertog van Sussex OF de Route 390 Bus naar Notting Hill Gate. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en sla rechtsaf, wandelen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Lopen tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter tot u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterhand. Het Smart Hyde Park View ingang is in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.

Van Victoria Station
Victoria Station Stop G
Geschatte reistijd: 25 minuten
Boord van de Route 148 Bus naar Shepherds Bush. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en sla rechtsaf, wandelen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Lopen tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter tot u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterhand. Het Smart Hyde Park View ingang is in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.

Vanaf station King's Cross
King's Cross Stop R
Geschatte reistijd: 45 minuten
Boord van de Route 390 Bus naar Notting Hill Gate. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en sla rechtsaf, wandelen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Lopen tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter tot u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterhand. Het Smart Hyde Park View ingang is in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.

Van Liverpool Street Station
Totale geschatte reistijd: 1 uur, 15 minuten
1. Liverpool Street Stop K
Geschatte reistijd: 25 minuten
Boord van de Route 344 Bus richting Clapham Junction / St Johns Hill. Verlaat de bus bij Elephant & Castle Station Stop V.

2. Elephant & Castle Stop V
Geschatte reistijd: 40 minuten
Boord van de Route 148 Bus naar Shepherds Bush. Rijden tot u bij de Porchester Terras stoppen en verlaat de bus. Steek de straat over en sla rechtsaf, wandelen in Bayswater Road met het park aan uw rechterhand. Lopen tot je Leinster Terrace en sla linksaf de LeinsterTerrace. Loop langs voor ongeveer 200 meter tot u het Craven Gardens Hotel aan uw rechterhand. Het Smart Hyde Park View ingang is in het Craven Gardens Hotel op 16 Leinster Terrace.
 • Waarde voor uw geld 7.5
 • Beveiliging 8.2
 • Plaats 8.6
 • Personeel 8.0
 • Sfeer 7.1
 • Properheid 7.2
 • Faciliteiten 6.8
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.