X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Smart Hyde Park Inn

48 - 50 Inverness Terrace, Bayswater, Londen, Engeland

Kaart & Route


68%Klassement

  • 68%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 68%Personeel
  • 62%Sfeer
  • 64%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf vliegveld Heathrow:
Via de metro:
Neem de Piccadilly Line (donkerblauw) naar station Earls Court, wisseling aan de noordelijke District Line (donkergroen) via Edgware Road naar Bayswater Station. Vanaf Bayswater Station, steek de weg over en loop Inverness Place (net rechts van de Tesco Express), er voor u op de kruising is Hyde Park Inn. De reistijd is een minuut lopen van station Bayswater.

Via de A2 Bus:
Vang de A2 Airbus vanaf Heathrow en uitstappen bij Queensway in Bayswater. Loop Queensway, neem de eerste rechts Inverness Place en loop naar het einde van de weg waar Hyde Park Inn ligt. De reistijd is een minuut lopen van station Bayswater.

Via de Heathrow Express:
Vang de Heathrow Express trein naar Paddington Station en daar overstappen op de metro-systeem. Neem de westwaartse Circle Line (geel) naar Bayswater Station. Vanaf Bayswater Station, steek de weg over en loop Inverness Place, er voor u op de kruising is Hyde Park Inn. De reistijd is een minuut lopen van station Bayswater.


Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de Gatwick Express trein naar Victoria Station. Ga naar de metro en neem de westwaartse Circle Line (geel) naar Bayswater Station. Vanaf Bayswater Station, steek de weg over en loop Inverness Place, daar voor u op de kruising is Hyde Park Inn. De reistijd is een minuut lopen van station Bayswater.

Van Waterloo Station:
Neem de metro systeem Jubilee Line (zilver) aan Bond Street en ga naar de westelijke richting Central Line (rood) en blijven station Queensway. Vanaf station Queensway, draai links en loop Bayswater Road, steek de weg over en neem de eerste straat rechts in Inverness Place. Aan het einde van de weg is Hyde Park Inn. De reistijd is twee minuten lopen van station Queensway.

Vanaf Victoria Station:
Neem de metro in westelijke richting Circle Line (geel) naar Bayswater Station. Vanaf station Bayswater Steek de weg over en loop Inverness Place, daar voor u op de kruising is Hyde Park Inn. De reistijd is een minuut lopen van station Bayswater.