X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Smart Hyde Park Inn Hostel

48 - 50 Inverness Terrace, Bayswater, Londen, Engeland

Kaart & Route


73%Klassement

  • 71%Waarde voor uw geld
  • 76%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 77%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 68%Properheid
  • 65%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf vliegveld Heathrow:
Via de metro:
Neem de Piccadilly Line (donkerblauw) naar station Earls Court; wijzigen om de noordelijke District Line (donkergroen) via Edgware Road naar Bayswater Station. Vanaf station Bayswater, steek de weg over en loop Inverness Place (net rechts van de Tesco Express); er voor je neus op de kruising is Hyde Park Inn. De reistijd is één minuut lopen van station Bayswater.

Via de A2 Bus:
Vang de A2 Airbus van Heathrow en uitstappen bij Queensway in Bayswater. Loop Queensway; neem de eerste rechts naar Inverness Place en loop naar het einde van de weg waar Hyde Park Inn ligt. De reistijd is één minuut lopen van station Bayswater.

Via de Heathrow Express:
Vang de Heathrow Express trein naar Paddington Station en daar overstappen op de metro-systeem. Neem de westwaartse Circle Line (geel) naar Bayswater Station. Vanaf station Bayswater, steek de weg over en loop Inverness Place; er voor je neus op de kruising is Hyde Park Inn. De reistijd is één minuut lopen van station Bayswater.


Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de Gatwick Express trein naar Victoria Station. Ga naar de metro en neem de westwaartse Circle Line (geel) naar Bayswater Station. Vanaf station Bayswater, steek de weg over en loop Inverness Place, is er voor u op de kruising is Hyde Park Inn. De reistijd is één minuut lopen van station Bayswater.

Van Waterloo Station:
Neem de metro systeem Jubilee Line (zilver) op straat Bond en ga naar de westelijke Central Line (rood) en blijven station Queensway. Vanaf station Queensway, sla linksaf en loop Bayswater Road; steek de weg over en neem de eerste straat rechts in Inverness Place. Aan het einde van de weg is Hyde Park Inn. De reistijd is twee minuten lopen van het station Queensway.

Vanaf Victoria Station:
Neem de metro in westelijke richting Circle Line (geel) naar Bayswater Station. Vanaf station Bayswater Steek de weg over en loop Inverness Place, is er voor u op de kruising is Hyde Park Inn. De reistijd is één minuut lopen van station Bayswater.