X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sleepzone

Bothar na mBan, Wood Quay, Galway, Galway, Ierland

Kaart & Route


89%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 94%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving vanaf Galway Coach Station (particuliere busbedrijven komen hier):
Verlaat het busstation en loopt u naar rechts, richting de verkeerslichten buiten Anglo Irish Bank. Loop Bothar Ui Eithir (de weg die Anglo Irish Bank verdeelt aan de rechterkant en Mace supermarkt aan de linkerkant). Op de top van Bothar Ui Eithir linksaf. Vervolgens neemt u de eerste rechts Bothar na mBan. U ziet Sleepzone ongeveer 80 meter verder aan de linkerkant. Houd er rekening mee dat Bothar Ui Eithir is een eenrichtingsweg. U kunt wandelen, maar niet rijden.

Routebeschrijving vanaf Galway City Rail en Bus Eireann Terminal:
Het station is naast het Eyre Square in het centrum van de stad Galway. Bij het verlaten van het station oversteken naar Garvey's Bar en, het houden van Eyre Square aan uw linkerhand, loop naar de top van de straat. Op de top van Eyre Square rechtsaf. U ziet een groot TK Maxx winkel in een modern gebouw aan de overkant van de straat (Prospect Hill). Dat is waar je de volgende afslag links (Bothar na mBan) nemen, en je zult zien Sleepzone ongeveer 80 meter verder aan de linkerkant.


Routebeschrijving vanaf Galway VVV:
Direct aan de overkant van het VVV-kantoor is Anglo Irish Bank en Bothar Ui Eithir. Loop Bothar Ui Eithir (de weg die Anglo Irish Bank verdeelt aan de rechterkant en Mace supermarkt aan de linkerkant). Op de top van Bothar Ui Eithir linksaf. Vervolgens neemt u de eerste rechts Bothar na mBan. U ziet Sleepzone ongeveer 80 meter verder aan de linkerkant. Houd er rekening mee dat Bothar Ui Eithir is een eenrichtingsweg. U kunt wandelen, maar niet rijden.

Routebeschrijving Voor Car Drivers:
Uit de Dublin Road in Galway volg de borden naar Clifden tot u de halte te bereiken / go rotonde (de rotonde met verkeerslichten).
Neem de tweede afslag, richting het stadscentrum. Rij ongeveer 500 meter en neem de tweede afslag naar links (tegenover Dyke Road). U ziet Sleepzone ongeveer 50 meter verder aan de rechterkant.