X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sleepzone

Bothar na mBan, Wood Quay, Galway, Galway, Ierland

Kaart & Route


87%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 91%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving vanaf Galway Coach Station (private busmaatschappijen komen hier):
Verlaat het busstation en loopt u naar rechts, richting de verkeerslichten buiten de Anglo Irish Bank. Loop Bothar Ui Eithir (de weg die Anglo Irish Bank verdeelt aan de rechterkant en Mace supermarkt aan de linkerkant). Op de top van Bothar Ui Eithir linksaf. Vervolgens neemt u de eerste rechts Bothar na mBan. U zult vooruit zien Sleepzone ongeveer 80 meter aan de linkerkant. Houd er rekening mee dat Bothar Ui Eithir is een straat met eenrichtingsverkeer. U kunt wandelen, maar niet rijden.

Routebeschrijving vanaf Galway City Rail en Bus Eireann Terminal:
Het station ligt naast het Eyre Square in het centrum van Galway City. Bij het verlaten van het station oversteken naar Garvey's Bar en het houden van Eyre Square aan uw linkerhand, lopen naar de top van de straat. Op de top van Eyre Square rechtsaf. U vindt een groot TK Maxx opslag te zien in een modern gebouw aan de overkant van de straat (Prospect Hill). Dat is waar je de volgende afslag links (Bothar na mBan) te nemen, en je zult zien Sleepzone ongeveer 80 meter verder aan de linkerkant.


Routebeschrijving vanaf Galway VVV:
Direct aan de overkant van het VVV-kantoor is Anglo Irish Bank en Bothar Ui Eithir. Loop Bothar Ui Eithir (de weg die Anglo Irish Bank verdeelt aan de rechterkant en Mace supermarkt aan de linkerkant). Op de top van Bothar Ui Eithir linksaf. Vervolgens neemt u de eerste rechts Bothar na mBan. U zult vooruit zien Sleepzone ongeveer 80 meter aan de linkerkant. Houd er rekening mee dat Bothar Ui Eithir is een straat met eenrichtingsverkeer. U kunt wandelen, maar niet rijden.

Routebeschrijving voor autobestuurders:
Van de Dublin Road in Galway volg de borden naar Clifden totdat u de Headford Road knooppunt bereiken.
Linksaf hier voor het centrum van de stad. Rijd ongeveer 500 meter en neem de tweede afslag links (tegenover Dyke Road). U zult zien Sleepzone ongeveer 50m verder aan de rechterkant '