X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sleep Easy Hostel

Via XX Settembre, 80, Verona, Italië

Kaart & Route


65%Klassement

  • 67%Waarde voor uw geld
  • 72%Beveiliging
  • 68%Plaats
  • 69%Personeel
  • 61%Sfeer
  • 62%Properheid
  • 57%Faciliteiten

Vertaald door Google - - - Hoe Sleepeasy Property bereiken - - -

Met Het Vliegtuig:

Vanaf de luchthaven Valerio Catullo neem de pendelbus die het vliegveld naar het centraal station van Verona, Verona Porta Nuova verbindt. Als je hier aankomt, volg dan de onderstaande aanwijzingen.

Met De Trein:

Stap uit bij het centraal station van Verona Porta Nuova.

Met de bus:

Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova vangen de lokale ATV bus N 11 - 12-13 van de MARCIAPIEDI A (bus stand A blauw-) .get uit bij de 8e bushalte aan het begin van de Via XX Settembre.

Met de taxi:

Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova kost het ongeveer 7 of 10 's nachts zondag en feestdagen.

Met de auto:

Neem de snelweg A4 en neem de afslag Verona Sud afrit links en ga de tunnel in de richting van het centrum. Rijd Corso Porta Nuova in Piazza Br, rechtsaf rechtdoor tot aan Via Pallone, steek Ponte Aleardi en sla linksaf de Lungadige Porta Vittoria tot de laatste verkeerslicht, slaat u rechtsaf de Via San Paolo en dan de Via XX Settembre tot n 80 of slaat u rechtsaf de Via Dell Artigliere en het park aan het eind van de Via DellUniversit in het Passalacqua parkeergarage.

Te voet:

Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova gaan langs de Corso Porta Nuova, steek Piazza Br, ga naar beneden Vicolo Borella, ga naar beneden Via Leoncino vervolgens rechtsaf de Via Leoni en steek Ponte Navi, liep de Via San Paolo en dan de Via XX Settembre n 80.

Besteed aandacht aan twee eenvoudige maar belangrijke dingen!

1) De nummers van de bussen 11 - 12-13 de 90ste - 92-98 na 19:30, op zondag en feestdagen. Ze lopen nog steeds uit dezelfde bus stand.

2) De straatnamen algemeen geschreven aan de zijkanten van het gebouw aan het begin en aan het eind van elke straat. Kijk omhoog de muren!