X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Shangri-Lagos Hostel

Travessa Gil Vicente 15, Lagos, Portugal

Kaart & Route


77%Klassement

  • 73%Waarde voor uw geld
  • 72%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 82%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 68%Faciliteiten

Vertaald door Google Rijden van de luchthaven van Faro naar Lagos:

Neem EN125 richting Portimão / Lagos. Na ongeveer 6 km neemt u de afrit A22 naar Lisboa / Portimão / Albufeira. Blijf op de A22 ongeveer 80 km tot u de borden naar Lagos. ! Wees voorzichtig niet te nemen afslag Lagos Este! Neem afslag direct na de Lagos tankstation. Volg de borden richting Lagos tot u een grote rotonde. Neem de eerste links richting Total Gas Station en verder tot u tweede rotonde met een grote zwarte bal. Neem eerst een links de winderige heuvel en u zult een Spar supermarkt zien. Sla linksaf en bij de volgende kleine rotonde rechtsaf richting een boog die deel uitmaakt van de oude stadsmuur. U kunt parkeren in de ondergrondse parkeergarage voor de Arch of rijden door en parkeren op de straat rond het plein. U vindt een cafe naam Gelibar zien - draai aan de linkerkant van het en je zal een kapsalon te zien. We zijn net voorbij het, deur nummer 15, Rua Gil Vicente.

Rijden van Lissabon:

Neem de A2 (snelweg) naar de Algarve en volg Portimao / Lagos richting op de A22. Na Portimao gaan naar Lagos op dezelfde A22. Volg deze tot aan de tweede bestaan ​​bereiken voor Lagos (Vila do Bispo). Deze afslag is direct na de Lagos tankstation. Volg de borden richting Lagos.
Na de afslag en ga rechtdoor tot u bij de tweede rotatie. Neem de linker uit de draai richting van Total Gas Station en verder tot u de tweede rotatie met een grote zwarte bal en ga linksaf bij de winderige heuvel. Onderaan gaat u linksaf en vindt u een enorme vuil parkeerplaats te zien tegenover een park. Parkeer daar en loop door de oude stadsmuur. Er moet een cafe voor je zijn, draai dan links en je zal de kapsalon zien en we zijn net na het, deur nummer 15.

Trein:

Loop naar de jachthaven, richting de voetgangers hangbrug. Steek de brug over en sla linksaf de belangrijkste avenue Avenida dos Descobrimentos. Steek de weg over en loop langs de taxistandplaats en parkeerplaats tot u bij het plein Praça do Infante, die een groot bronzen beeld heeft. NIET om te zetten in het eerste vierkant .... KEEP GOING! Rechtsaf naar het plein bij de kerk en loop vooruit naar het restaurant genaamd Cervejaria Dois Irmaos totdat deze op uw rechterhand. Loop rechtdoor de straat naast het Thaise restaurant totdat u de snackbar aan de linker kant te bereiken. Van de de snackbar, steek de straat richting de straat aan de linkerkant en neem het voetgangerspad Rua Lançarote de Freitas. Ga verder in de straat en je zal Three Monkeys Bar aan uw rechterhand. Blijf doorgaan tot voorbij de Garagem tot je een kleine koffieshop Gelly Bar aan uw linkerhand. Sla rechtsaf de Rua Gil Vincente, langs de kapsalon aan de rechterkant en we zijn net na het, deur nummer 15.

Bus:

Loop rechtdoor richting van de belangrijkste avenue Avenida dos Descobrimentos die langs de rivier loopt. Sla rechtsaf naar de Avenue en loop langs de taxistandplaats en parkeerplaats tot u bij het plein Praça do Infante, die een groot bronzen beeld heeft. NIET om te zetten in het eerste vierkant .... KEEP GOING! Rechtsaf naar het plein bij de kerk en loop vooruit naar het restaurant genaamd Cervejaria Dois Irmaos totdat deze op uw rechterhand. Loop rechtdoor de straat naast het restaurant Thai totdat u de snackbar aan de linker kant te bereiken. Van de de snackbar, steek de straat richting de straat aan de linkerkant en neem het voetgangerspad Rua Lançarote de Freitas. Ga verder in de straat en je zal Three Monkeys Bar aan uw rechterhand. Blijf doorgaan tot voorbij de Garagem tot je een kleine koffieshop Gelly Bar aan uw linkerhand. Sla rechtsaf de Rua Gil Vincente, langs de kapsalon aan de rechterkant en we zijn net na het, deur nummer 15. Good Luck!

Door Donkey:

Vanwege de prijs van hooi reizen door Donkey is momenteel niet beschikbaar.

Met de boot:

Sorry op dit moment hebben we niet gevonden iemand gek genoeg om dit te doen! Maar als je de top zijn de eerste, check onze GPS-gegevens en hebben een goede reis!

Shangri-Lagos Hostel
Rua Gil Vicente 158600-638 Lagos, Portugal
37 ° 05'57 .1 'N 8 ° 40'25 .0' W
37.099182, -8,673622