X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Shangri-Lagos Hostel

Travessa Gil Vicente 15, Lagos, Portugal

Kaart & Route


88%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 93%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Kijk dan voor ons in Google maps eerste en afdrukken kaart.

Rijden van de luchthaven van Faro naar Lagos
Neem EN 125 richting Portimo / Lagos. Na ongeveer 6 km neemt u de afslag A 22 voor Lisboa / Portimo / Albufeira Blijf op de A 22 voor ongeveer 80 kilometer tot u de borden naar Lagos. Wees voorzichtig dat u de afslag Lagos Este te nemen, neemt u de afslag direct na de Lagos tankstation. Volg de borden richting Lagos en je zal een roterende bereiken. Neem de links van de draaiknop naar Total Benzinestation en verder tot u de tweede rotatie met een grote zwarte bal en ga links langs de winderige heuvel. Onderaan linksaf en je zal een enorme auto parkeerplaats, park daar te zien en wandelen door de oude stadsmuur. Er moet een caf voor je zijn, dan linksaf en je zal de kapper kapsalon zien en we zijn net na het, deur nummer 15.
Het rijden van Lissabon
Neem de A2 (snelweg) naar de Algarve en volg Portimo / Lagos richting op de A22. Na Portimo gaan naar Lagos op dezelfde A22.
Volg deze tot je de tweede er voor Lagos (Vila do Bispo) te bereiken. Deze afslag is direct na de Lagos tankstation. Volg de borden richting Lagos.
Na de afslag en ga rechtdoor tot u bij de tweede rotatie. Neem de links van de draaiknop naar Total Benzinestation en verder tot u de tweede rotatie met een grote zwarte bal en ga links langs de winderige heuvel. Onderaan linksaf en je zal een enorme onverharde parkeerplaats te zien tegenover een park. Park en loop door de oude stadsmuur.
Er moet een caf voor je zijn, dan linksaf en je zal de kapper kapsalon zien en we zijn net na het, deur nummer 15.
Good Luck.

Trein:

Loop naar de jachthaven, richting de voetgangers hangbrug. Steek de brug over en sla linksaf, de belangrijkste avenue Avenida dos Descobrimentos. Steek de weg over en loop langs de taxistandplaats en parkeerplaats tot aan het plein Praa do Infante, die een groot bronzen beeld heeft bereikt. NIET IN DE EERSTE SQUARE TURN .... KEEP GOING! Sla rechtsaf op het plein bij de kerk en loop vooruit naar het restaurant genaamd Cervejaria Dois Irmaos totdat het is aan uw rechterhand. Loop rechtdoor de straat naast het Thais restaurant totdat u de snackbar aan de linker kant te bereiken. Vanuit de de snackbar, steek de straat over richting de straat aan de linkerkant en neem het voetgangerspad Rua Lanarote de Freitas. Verder de straat en je zal Three Monkeys Bar aan uw rechterhand. Blijven gaan omhoog langs de Garagem tot je een kleine koffieshop Gelly Bar aan uw linkerhand. Sla rechtsaf naar Travessa Gil Vincente, langs de kapsalon aan de rechterkant en we zijn net na het, deur nummer 15.

Bus:

Loop rechtdoor richting de belangrijkste avenue Avenida dos Descobrimentos die loopt langs de rivier. Sla rechtsaf naar de Avenue en loop langs de taxistandplaats en parkeerplaats tot u bij het plein Praa do Infante, die een groot bronzen beeld heeft. NIET IN DE EERSTE SQUARE TURN .... KEEP GOING! Sla rechtsaf bij het plein van de kerk en loop vooruit naar het restaurant genaamd Cervejaria Dois Irmaos totdat het is aan uw rechterhand. Loop rechtdoor de straat naast het Thaise restaurant totdat u de snackbar aan de linker kant te bereiken. Vanuit de de snackbar, steek de straat over richting de straat aan de linkerkant en neem het voetgangerspad Rua Lanarote de Freitas. Verder de straat en je zal Three Monkeys Bar aan uw rechterhand. Blijven gaan omhoog langs de Garagem tot je een kleine koffieshop Gelly Bar aan uw linkerhand. Sla rechtsaf naar Travessa Gil Vincente, langs de kapsalon aan de rechterkant en we zijn net na het, deur nummer 15.

Shangri-Lagos
Travessa Gil Vicente 158600-638 Lagos, Portugal