X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Seville Picasso Backpacker

C/ San Gregorio, 1, Sevilla, Spanje

Kaart & Route


81%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 77%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 79%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld: Er is een speciale bus in de uitgang van de luchthaven die u kunt nemen naar het centrum van Sevilla en je stapt in Prado de San Sebastin. Dan, op 5 minuten lopen, draai naar rechts naar de San Fernando straat, en al rechtdoor ongeveer 300 meter is Puerta de Jerez. In Puerta de Jerez, draait u de eerste naar rechts, en dat is San Gregorio straat. Hostel Picasso Sevilla backpacker is in de San Gregorio straat n 1.

Vanaf het treinstation: Aan de voorzijde van het Santa Justa treinstation is er de bus C1. Stap uit de bus in Prado de San Sebastin, en op 5 minuten lopen, de San Fernando straat is er. Vervolgens worden alle rechtdoor ongeveer 300 meter is Puerta de Jerez. In Puerta de Jerez, draait u de eerste naar rechts, en San Gregorio straat is er. Hostel Picasso Sevilla backpacker is in de San Gregorio straat n 1.

Vanaf het busstation: Prado de San Sebastin busstation: Wanneer je uit het station, draai je je naar rechts en, in 20 meter, is er de Menendez Pelayo laan. Steek de laan en San Fernando straat is er. Vervolgens worden alle rechtdoor ongeveer 300 meter is Puerta de Jerez. In Puerta de Jerez, draait u de eerste naar rechts, en San Gregorio straat is er. Hostel Picasso Sevillea backpacker is in San Gregorio straat n 1.

Plaza de Armas busstation: neem de bus C4 en stap uit in Prado de San Sebastin. Steek de laan en de San Fernando straat is er. Vervolgens worden alle rechtdoor ongeveer 300 meter is Puerta de Jerez. In Puerta de Jerez, draait u de eerste naar rechts, en Gregorio straat is er. Hostel Picasso Sevilla backpacker is in San Gregorio straat n 1.