X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sarajevo 4U Apartment

Gradačačka 92, Sarajevo, Bosnië-Herzegovina

Kaart & Route


80%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 80%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google De woning is te bereiken met alle vormen van openbaar vervoer.
Trolley-en busstations liggen in 3 minuten loopafstand die u kunt nemen in een deel van Sarajevo binnen 15 minuten voor 0,80 euro.

Naar ons appartement te krijgen van het spoor-en het busstation kunt u de tram nr. 4 nemen. Het tramstation ligt tegenover het treinstation / busstation. De prijs van het ticket is 1, 60 BAM (0.80EUR) per persoon. De afstand van de Sarajevo trein-en busstation aan 4U appartement Sarajevo ligt op slechts 2 km, en het duurt ongeveer 8 minuten om er te komen. U moet uitstappen op de tram nummer 04 (elke regel die rijdt in de richting van Ilidza) en hop uit bij het Čengić Vila station, 7 station. Navigatie moet Bosmal gebouw (appartement ligt ernaast) dat is 100m van Cengic Vila station en absoluut zichtbaar zijn. Wanneer kom je naar Bosmal gebouw, ons appartement is naast gebouw rechts (het overslaan van verwarming bedrijf). We kunnen wachten op u in de voorkant van Bosmal gebouw.

U kunt ook gebruik maken van de taxi transfer vanaf het treinstation / busstation voor de prijs van ongeveer 7 BAM (3.5EUR) of u kunt ons gewoon vragen om georganiseerde vervoer!

Van Sarajevo Airport, kunt u taxi nemen, het kost 15eur of kunnen we veel goedkoper trasport organiseren. Helaas, Er is geen openbaar vervoer van Sarajevo Airport.

Vanuit het oosten Sarajevo Station:
Neem bus nummer 31e (Vijećnica - Dobrinja) van de bushalte ongeveer 200 meter van het centraal station, en de afrit naar Cengic Vila station. Navigatie moet Bosmal gebouw (appartement ligt ernaast) dat is 100m van Cengic Vila station en absoluut zichtbaar zijn. Wanneer kom je naar Bosmal gebouw, ons appartement is naast gebouw rechts (het overslaan van verwarming bedrijf). We kunnen wachten op u in de voorkant van Bosmal gebouw.