X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Santa Brígida Eco Holiday Retreat

Camino El Tejar s/n, Las Meleguinas - Santa Brigida, Gran Canaria, Canary Islands, Spanje

Kaart & Route


97%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

richting

Hoe we onze woning te krijgen van de luchthaven:

1) Met de bus

Vanaf het vliegveld kunt u de bus nemen naar San Telmo busstation, dat is in Las Palmas. Vanaf daar neemt u bus nummer 302 naar Las Meleguinas en volg de route van de bar 'Ca Mariano - Asadero Pollos' - zie de instructies: de auto hieronder. Als u ons van tevoren kunnen we regelen om u op te halen in Las Meleguinas.

2) Met de auto

Als u een auto huren kom je van het vliegveld en het station in de richting naar Las Palmas (weg GC1). Dicht bij Las Palmas volgen teken aan Tafira. Aan het einde van de snelweg komt u bij een rotonde rijden richting La Atalaya - Kerstman Brgida. Nu je bent op GC 15 weg. Volg voor ongeveer 5 km tot u naar Santa Brgida dorp en zie de wegwijzer voor Las Meleguinas (aan de linkerkant van de weg) waar u rechtsaf (PS. Op dat punt is er ook een stoplicht). De weg die je nu rijdt op heeft palmbomen aan weerszijden. Nadat ze ongeveer 300 meter is er een ander teken (Las Meleguinas - La Angostura) waar je naar links weg (Y kruising) te nemen. Nu je afdaalt in de vallei, na ongeveer 1 km bent u op de bodem van de vallei. Er is een kleine kruising hier, je zal een food winkel genaamd 'Viveres Las Meleguinas' te zien, volg de weg naar rechts, (er is geen wegwijzer voor las Meleguinas omdat je al in Las Meleguinas). Verder op de weg (200 meter.) Vindt u een teken zijn van een bar genaamd 'BODEGN CA MARIANO-POLLOS asados​​'' te zien. U bent reeds in het gebied, als je de boeking doet sturen wij u hoe u ons in detail.


3) Met de taxi

Vanaf het vliegveld met de taxi, kost ongeveer 60 euro.

Afhankelijk van de lengte van uw verblijf en het aantal persosn een pick-up van het vliegveld kan worden arranged.Please aarzel dan niet om ons te contacteren.

BELANGRIJKE OPMERKING:
Als u een vakantiewoning, dan kunt u er rekening mee dat we niet hier wonen en we hebben geen receptie. Het is belangrijk voor ons om de tijd van uw aankomst weten op onze plaats.