X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Santa Ana Hostal

Calle Cardenal Gonz�lez 25, Cordoba, Spanje

Kaart & Route


83%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 83%Personeel
  • 75%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de trein en bus:

De stations zijn tegenover elkaar en tussen hen zijn de aanslagen voor de buslijnen en taxi. U kunt een taxi, die kost ongeveer € 7,00 te nemen (dit bedrag is een schatting, want het zal afhangen van de aard van de snelheid, dat wil zeggen 's nachts, feestdag, bagage, etc.). Als u ervoor kiest om de stadsbus (goedkoper, momenteel -2011 - € 1,15) te nemen, krijgen op lijn 3 en stap uit bij de bushalte in de straat genaamd Calle San Fernando. Loop deze straat tot u bij de volgende straat rechts (Cardenal González). Wij zijn gevestigd op nummer 25 (ongeveer 100 meter aan de linkerkant).

Met de auto:

Belangrijk: Houd er rekening mee dat je gaat om het oude centrum van de stad, waar de straten zijn smal en slechts op een manier in te voeren.

Voorlopige aanwijzingen gevolg workd

Vanuit de A4/E5-snelweg neemt u de afslag 403 naar Plaza Andalucía.
Wanneer je naar Plaza Andalusië, in de rotonde, neem de tweede afslag naar het centrum en steek de brug van San Rafael's over de rivier Guadalquivir's.
Net aan het einde van de brug, moet u de eerste straat aan uw rechterhand Avda. del Alcázar (bewust, het is gewoon aan het eind, mis het niet!). Eenmaal daar, neem de eerste links (Santa Teresa de Jornet). Vervolgens slaat u rechtsaf (C / Amador de los Ríos). Op dat moment zal je een auto toegangscontrole vinden (druk op de rode bodem aan uw linkerhand en zeggen dat u een reservering bij ons).
Ga rechtdoor (u ziet de achterkant van de Mezquita te zien). Zelfs als er een geen vermelding weer zingen, kunt u langs. Ga je gang en je zal onze woning aan uw rechterhand. Stoppen voor een minuut en zeggen dat u een reservering hebben. Als u wilt parkeren in onze parkeergarage, laat het ons weten en wij zullen u vertellen waar het wordt geplaatst.