X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Santa Ana Hostal

Calle Cardenal Gonz�lez 25, Cordoba, Spanje

Kaart & Route


86%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 80%Personeel
  • 70%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 70%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de trein en bus:

De stations zijn tegenover elkaar en tussen hen zijn de haltes voor de buslijnen en taxi. U kunt een taxi, die kost rond 7,00 (dit bedrag is een schatting, want het zal afhangen van de aard van de snelheid, dat wil zeggen 's nachts, feestdag, bagage, enz.) Nemen. Als u ervoor kiest om de stadsbus (goedkoper, momenteel -2011- 1,15) nemen, krijgen op lijn 3 en stap uit bij de bushalte in de straat genaamd Calle San Fernando. Loop deze straat tot u bij de volgende straat rechts (Cardenal Gonzlez). Wij zijn gevestigd op nummer 25 (ongeveer 100 meter aan de linkerkant).

Met de auto:

Belangrijk: Houd er rekening mee dat je gaat naar het oude centrum van de stad, waar de straten zijn smal en slechts op één manier in te voeren.

Voorlopige aanwijzingen gevolg workd

Vanaf de snelweg A4 / E5 neemt u de afslag 403 naar Plaza Andaluca.
Wanneer je naar Plaza Andaluca, in de rotonde neemt u de tweede afslag naar het centrum en steek de San Rafaels brug over Guadalquivirs rivier.
Net aan het einde van de brug, moet je de eerste straat aan uw rechterhand Avda. del Alczar (let op, het is gewoon aan het einde, eigenlijk niet missen!). Eenmaal daar neemt u de eerste straat links (Santa Teresa de Jornet). Vervolgens gaat u rechtsaf (C / Amador de los Ros). Op dat moment zal je een auto toegang controle vinden (druk op de rode bodem aan uw linkerhand en zeggen dat u een reservering bij ons).
Ga rechtdoor (u ziet de achterkant van de Mezquita te zien). Zelfs als er een geen vermelding weer zingen, kunt u passeert. Ga je gang en je zal onze woning aan uw rechterhand. Stoppen voor een minuut en zeggen dat u een reservering hebben. Als u wilt parkeren in onze parkeergarage, laat het ons weten en wij zullen u vertellen waar het wordt geplaatst.