X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sant Jordi Alberg

C/ Roger de Lluria 40 1-2, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


92%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 96%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons Adres: Carrer de Roger de Lluria 40, Floor 1, Appartement 2

Komend vanaf de luchthaven El Prat (BCN Airport):
Neem de Aerobus vanaf het vliegveld naar het Plaza Catalunya. Wanneer je uit de bus in de Plaza Catalunya je in de voorkant van de El Corte Ingles gebouw (een zeer groot warenhuis, de grootte van de hele stad blok).
Tegenover de Corte Ingles gebouw, met je rug naar de straat, ga dan naar links. Je zult gaan de straat Passeig de Gracia.
Loop op de rechterzijde van de Passeig de Gracia voor twee blokken stad tot u bij de Gran Via de les Corts Catalanes (een zeer grote straat met een Zara op een hoek en een Levis winkel aan de andere kant). Ga direct aan de Gran Via de les Corts Catalanes.
Doorgaan op Gran Via de les Corts Catalanes voor twee blokken tot u bij c / Roger lluria. Sla linksaf naar de c / Roger lluria.
Het hostel ligt op 30 meter uit de hoek aan de rechterkant. Vlak voor de deur is een bushalte en direct aan de overkant is een 'Sorli Discau' Supermarkt.

Komende vanuit de luchthaven van Girona:
Neem de Barcelona Bus vanaf het vliegveld naar Barcelona Nord busstation (eindbestemming).
Eenmaal bij de Nord busstation kunt u een taxi nemen naar het hostel (niet te duur, want het is niet zo ver van het hostel) of ga met de metro. De metrohalte ligt in het kleine park net naast het busstation en is vernoemd Arc de Triomf.
De metrolijn bij de Arc de Triomf stop is de lijn 1 (rood). Neem de trein die gaat in de richting Hospital de Bellvitge tot de halte genaamd Urquinaona.
Wanneer u de trein op het Urquinaona verlaten stoppen moet je de borden die zeggen Sortida (exit) Pl d Urquinaona volgen. Dit brengt u naar één van de uitgangen die in de plaza Urquinaona (een groot park met straten aan elke kant) komen. Het is zeer belangrijk dat u de afslag in de Plaza Urquinaona. Er zijn veel uitgangen voor deze metrohalte en als je de afslag op de verkeerde plek en u zult verdwalen.
Eenmaal in de plaza Urquinaona je nodig hebt om de straat c / Roger lluria vinden. Kijk voor de Irish Pub genaamd George Payne. Wanneer je tegenover de kroeg, met je rug naar het plein, gaat u naar rechts. De eerste straat kom je zullen zijn c / Roger lluria. Sla linksaf op c / Roger lluria.
Doorgaan up c / Roger lluria voor 2 blokken. Het hostel ligt aan de rechterkant. Vlak voor de deur is een bushalte en direct aan de overkant is een 'Sorli Discau' Supermarkt.

Van Sant Estacio treinstation:
Binnenkant van het station, moet u de ingang van de metro te vinden. Het is aan de andere kant van het station van de McDonalds.
Neem de metro lijn 3 (Groen) in de richting van Trinitat Nova aan de aanslag Catalunya.
Wanneer u de trein op het Catalunya halte te verlaten moet u de borden die zeggen Sortida (exit) La Rambla volgen. Zodra u de metro hebt verlaten en je bent in de voorkant van de Plaza Catalunya, op zoek naar de enorme gebouw dat Corte Ingles zegt op de top. Het is een groot warenhuis gebouw is de grootte van een heel blok.
Direct staande voor en tegenover de Corte Ingles gebouw, met je rug naar de straat, ga dan naar links. Je zal gaan in de straat Passeig de Gracia.
Doorgaan tot Passeig de Gracia 2 blokken tot je bij de Gran Via de les Corts Catalanes (een zeer grote straat met een Zara op een hoek en een Levis winkel aan de andere kant). Ga direct aan de Gran Via de les Corts Catalanes.
Doorgaan op Gran Via de les Corts Catalanes voor 2 blokken tot u bij c / Roger lluria. Sla linksaf van c / Roger lluria.
Het hostel ligt op 30 meter uit de hoek aan de rechterkant. Vlak voor de deur is een bushalte en direct aan de overkant is een 'Sorli Discau' Supermarkt.