X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Sant Jordi Alberg

C/ Roger de Lluria 40 1-2, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


93%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 96%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Ons Adres: Carrer de Roger de Lluria 40, Floor 1, Appartement 2

Komende van de luchthaven El Prat (BCN Airport):
Neem de Aerobus vanaf de luchthaven naar Plaza Catalunya. Wanneer je uit de bus in Plaza Catalunya u zult in de voorkant van de El Corte Ingles gebouw (een zeer groot warenhuis, de grootte van de hele stad te blokkeren).
Tegenover de Corte Ingles gebouw, met je rug naar de straat, ga naar links. U zult gaan de straat Passeig de Gracia.
Loop op de rechterzijde van de Passeig de Gracia voor twee huizenblokken tot aan Gran Via de les Corts Catalanes (een zeer grote straat met een Zara op een hoek en een Levis winkel op de andere). Ga direct aan de Gran Via de les Corts Catalanes.
Doorgaan op Gran Via de les Corts Catalanes voor twee blokken tot je bij c / Roger de Lluria. Linksaf c / Roger de Lluria.
Het hostel ligt op 30 meter uit de hoek aan de rechterkant. Vlak voor de deur is een bushalte en direct aan de overkant is een 'Sorli Discau' Supermarkt.

Die vanaf de luchthaven Girona:
Neem de Barcelona bus vanaf het vliegveld naar Barcelona Nord busstation (eindbestemming).
Eenmaal bij de Nord busstation kunt u een taxi nemen naar het hostel (niet te duur, want het is niet zo ver van het hostel) of ga met de metro. De metrohalte ligt in het kleine park net naast het busstation en is vernoemd Arc de Triomf.
De metrolijn bij de Arc de Triomf stop is de lijn 1 (rood). Neem de trein die gaat in de richting Hospital de Bellvitge tot de halte genaamd Urquinaona.
Wanneer je de trein op het Urquinaona verlaten stoppen moet je de borden die zeggen Sortida (afslag) Pl d Urquinaona volgen. Dit brengt u naar een van de uitgangen die in de plaza Urquinaona (een groot park met straten aan elke kant) komen. Het is zeer belangrijk dat u afsluit in de plaza Urquinaona. Er zijn veel uitgangen voor deze metrohalte en als je exit op de verkeerde plaats en zal je de weg kwijt.
Eenmaal in de plaza Urquinaona je nodig hebt om de straat c / Roger de Lluria vinden. Kijk voor de Irish Pub genaamd George Payne. Wanneer geconfronteerd met de kroeg, met je rug naar het plein, ga dan naar rechts. De eerste straat kom je zal c / Roger de Lluria. Sla linksaf op c / Roger de Lluria.
Doorgaan tot c / Roger de Lluria voor 2 blokken. Het hostel ligt aan de rechterkant. Vlak voor de deur is een bushalte en direct aan de overkant is een 'Sorli Discau' Supermarkt.

Van Sant Estacio treinstation:
Binnenkant van het station moet u de ingang van de metro te vinden. Het is aan de andere kant van het station van de McDonalds.
Neem de metro lijn 3 (groen) in de richting van Trinitat Nova naar de halte Catalunya.
Wanneer je de trein op het Catalunya halte verlaat moet u de tekenen dat Sortida (exit) La Rambla zeggen volgen. Zodra u de metro hebt verlaten en u bent in de voorkant van Plaza Catalunya, op zoek naar de enorme gebouw dat Corte Ingles zegt op de top. Het is een groot warenhuis gebouw en is de grootte van een heel blok.
Direct Staande voor en tegenover de Corte Ingles gebouw, met je rug naar de straat, ga naar links. Je zal gaan in de straat Passeig de Gracia.
Doorgaan tot Passeig de Gracia 2 blokken tot je bij de Gran Via de les Corts Catalanes (een zeer grote straat met een Zara op een hoek en een Levis winkel op de andere). Ga direct aan de Gran Via de les Corts Catalanes.
Doorgaan op Gran Via de les Corts Catalanes voor 2 blokken tot je bij c / Roger de Lluria. Sla linksaf c / Roger de Lluria.
Het hostel ligt op 30 meter uit de hoek aan de rechterkant. Vlak voor de deur is een bushalte en direct aan de overkant is een 'Sorli Discau' Supermarkt.