X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar San Juan International Hostel

1452 Calle America Parada 20, Urb. Hipodromo, San Juan, Puerto Rico

Kaart & Route


85%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 71%Plaats
  • 93%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google MET DE BUS

Bussen op de luchthaven komen door ongeveer elke 40 minuten van 06:00 tot tot 06:00 tijdens reguliere werkdagen / uren. Uit die, het zal langer duren. De bussen stoppen op 9:00.

Op de bovenste verdieping van het Luis Munoz Marin International luchthaven look voor de kapel. In de buurt van de kapel van de bushalte. Neem buslijn # 40 of # 50 naar Isla Verde door het restaurant Isla Verde Dennys (over de Hanengevechten Colosseum).

Voordat je uit kunt u vinden bij de chauffeur waar te vangen busroute # T-5 naar Santurce. Eenmaal in # T-5 stap uit bij Santurce, bushalte 22. Alleen munten, (geen rekeningen) bij de bussen. De prijs is $ 0,75 per stuk. Oversize bagage niet toegestaan.

Bij het uitstappen bij bushalte 22 wordt u geconfronteerd Santurce Dennys restaurant. Kijk naar rechts en je ziet de grote muur / stoplicht (inschrijven Expreso De Diego). Loop naar dat stoplicht en sla hier linksaf zodat je weer lopen tegen en langs de grote muur kant van de straat. Voorzichtig; bussen rijden tegen het verkeer in een exclusieve rijstrook.

Blijf naar het zuiden tot aan de volgende verkeerslichten, (Avenida Manuel Fernandez Juncos). Controleer voor het gele gebouw, Ultima Parada, een 24 uur tankstation / supermarkt. Steek de Avenida Manuel Fernandez Juncos en blijf rechtdoor gaan uit naar je tweede rechts de Calle Amerika.

Het hostel ligt aan uw linkerkant bijna aan het einde van het blok. 1452 Calle America (Upper Level). Ring gewoon de bel.

MET DE AUTO

Van de Luis Munoz Marin International airport takeSan Juan afslag; (PR 26 Oost). Eenmaal bij PR 26 (na ongeveer 4 kilometer), op zoek naar het bord Calle San Jorge, Calle Del Parque, Avenida De Diego, (slechts een teken / exit voor alle drie).

Neem de afslag en ga naar de 3e verkeerslicht (Avenida De Diego). Sla linksaf (zuid) er.

Eenmaal op Avenida De Diego houden naar het zuiden naar de volgende / eerste stoplicht (Avenida Juan Ponce De Leon) en ga rechts daar. Proberen te blijven aan uw linkerhand lijn. OPMERKING: de zeer links / zuid lijn op de Avenida Juan Ponce de Leon een exclusief voor bussen, zodat de dichter tot het is degene die u wilt nemen.

Eenmaal op de Avenida Juan Ponce de Leon naar het allereerste stoplicht en sla linksaf bij de tweede straat links, (controleer de rode muur). LET OP: dit kruispunt kan een beetje lastig zijn. Er zijn hier twee bochten naar links. De eerste bocht naar links brengen u op de snelweg. NIET hier te draaien. De tweede straat links is onmiddellijk na de eerste en zal u naar het zuiden te nemen in de richting van het hostel.

Blijf naar het zuiden tot aan de volgende stoplichten (AvenidaManuel Fernandez Juncos). Controleer voor het gele gebouw, UltimaParada, een 24 uur tankstation / supermarkt. Steek de Avenida Manuel Fernandez Juncos en blijf rechtdoor gaan uit naar je tweede rechts de Calle Amerika.

Het hostel ligt aan uw linkerkant bijna aan het einde van het blok. 1452 calle Amerika (Upper Level).