Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

San Juan International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 7.5
 • Beveiliging 7.7
 • Plaats 6.5
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.2
 • Properheid 6.7
 • Faciliteiten 6.7

Plaats

1452 Calle America Parada 20, Urb. Hipodromo

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
btw, gps coordinatesl zijn:

18.444341
-66,071731
Taxi van de beschikbare 24/7 luchthaven. Benaderd prijs (maximaal 4 personen) $ 25 US.

Vanaf de luchthaven met bus
Bussen op de luchthaven komen door ongeveer elke 45 minuten van 06:00 tot tot 06:00 tijdens reguliere werkdagen / uur. Uit die; het zal langer duren. De bussen stoppen op 9:00.

Op de bovenste verdieping van het Luis Munoz Marin International airport look voor de kapel. In de buurt van de kapel is de bushalte. Neem buslijn # 40 of # 50 naar Isla Verde door het restaurant Isla Verde Dennys (over de Hanengevechten Colosseum).

Voordat afstappen wilt u misschien vinden van de chauffeur waar te busroute # T-5 nemen naar Santurce. Eenmaal in # T-5 stap uit bij Santurce, Bus Stop 22. Alleen munten, (geen rekeningen) aan de bussen. De prijs is $ 0,75 per stuk. Oversize bagage niet toegestaan.

Bij het uitstappen bij bushalte 22 Kijk om je west en let op de grote muur / stoplicht (ondertekenen Expreso De Diego) op hetzelfde PR # 35 weg in waar de bus je gewoon nam. Loop naar dat stoplicht en sla linksaf (zuid) zodat u bent lopen op Lloveras St. tegen en langs de grote muur kant van de straat. Voorzichtig; bussen rijden tegen het verkeer in een exclusieve lane.

Houd naar het zuiden tot het volgende stoplicht (PR # 25 Rd of Avenida Manuel Fernandez Juncos). Controleer voor het gele gebouw tegenover u, Ultima Parada; een 24hrs tankstation / supermarkt. Steek de Avenida Manuel Fernandez Juncos en blijf rechtdoor gaan uit naar uw tweede rechts de Calle America.

Het hostel zal worden aan uw linkerhand bijna aan het einde van het blok. 1452 Calle America (UPPER LEVEL). Kijk voor de rode, blauwe en witte ijzeren poort en gewoon aanbellen.

Of met de auto

Bij gebruik van gps op zoek naar Amerika over te steken Lafayette straat of net zo eenvoudig als: Vanaf het Luis Munoz Marin International luchthaven neemt San Juan afslag; (PR 26 west). Eenmaal op PR 26 het westen, (passeren ongeveer 4 kilometer), op zoek naar het bord Calle San Jorge, Calle Del Parque, Avenida De Diego, (slechts één teken / exit voor alle drie).

Neem de afslag en ga naar de 3e verkeerslicht (Avenida De Diego). Sla linksaf (zuid) er.

Eenmaal op Avenida De Diego houden naar het zuiden naar de volgende / eerste stoplicht (Pr # 35 Rd of de Avenida Juan Ponce de Leon) en neem een ​​daar. Proberen te blijven aan uw linkerhand lijn. LET OP: de links / Zuidlijn aan de Avenida Juan Ponce de Leon een exclusieve een voor bussen, zodat het dichter tot het is degene die je wilt nemen.

Eenmaal op de Avenida Juan Ponce de Leon naar de allereerste stoplicht en sla linksaf bij de tweede straat links, (check voor de grote muur met graffity). OPMERKING: dit kruispunt kan een beetje lastig zijn. Er zijn twee linker bochten hier. De eerste bocht naar links zal u op de snelweg. NIET hier zetten. De tweede straat links is onmiddellijk na de eerste en zal u naar het zuiden nemen in de richting van het hostel.

Houd naar het zuiden tot het volgende stoplicht (AvenidaManuel Fernandez Juncos). Controleer voor het gele gebouw, UltimaParada, een 24hrs tankstation / supermarkt. Steek de Avenida Manuel Fernandez Juncos en blijf rechtdoor gaan uit naar uw tweede rechts de Calle America.

Het hostel zal worden aan uw linkerhand bijna aan het einde van het blok. 1452 calle America (UPPER LEVEL). Kijk voor de rode, blauwe en witte ijzeren poort en gewoon aanbellen.
 • Waarde voor uw geld 7.5
 • Beveiliging 7.7
 • Plaats 6.5
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.2
 • Properheid 6.7
 • Faciliteiten 6.7
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.